Μία βελτιωμένη έκδοση του Kia Stinger, αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου SEMA.

Μία βελτιωμένη έκδοση του Kia Stinger, αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου SEMA.

Βελτιωμένο Kia Stinger

3.413 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2017)

Μία βελτιωμένη έκδοση του Kia Stinger, αναμένεται να παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου SEMA που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας.

Όπως εύκολα γίνεται ορατό με την πρώτη ματιά, οι άνθρωποι της εταιρείας σε συνεργασία με την West Coast Customs, έχουν προσθέσει στο πίσω μέρος του Stinger ευρύτερα φτερά, αλλά και ένα πιο «επιθετικό» αεροδυναμικό διαχύτη, στα άκρα του οποίου φιλοξενούνται τα δύο ζευγάρια απόληξης του συστήματος εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Επιπλέον το μοντέλο θα αποκτήσει μεταξύ άλλων μία μαύρη γυαλιστερή γρίλια, ένα αεροδυναμικό κιτ κατασκευασμένο από ανθρακονήματα αλλά και ζάντες 21 ιντσών.
Από τις αλλαγές που έχουν συμβεί δεν θα μπορούσε να ξεφύγει το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο έχει ενημερωθεί με νέα στοιχεία, τα οποία ωστόσο δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα η Kia.
 
Σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν είναι ξεκάθαρο αν και αυτός βρίσκεται μέσα στα μέρη του αυτοκινήτου που έχουν βελτιωθεί, ωστόσο φήμες αναφέρουν πως θα φέρει ένα V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει την ισχύ 500 ίππων.
 
Περισσότερες λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό Stinger θα μάθουμε όταν θα κάνει την εμφάνισή τους στις 31 του Οκτώβρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw