• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Best λιπαντικά για το Best Car!

1.360 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2019
 

Λίγα 24ωρα έμειναν για  να μάθουμε τον νικητή του Best Car 2019”! Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου θα απονέμει την Δευτέρα τα βραβεία για τους κορυφαίους της χρονιάς, όπως αναδείχθηκαν  μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας, στην οποία συμμετείχαν οι αναγνώστες του Auto Τρίτη!

Οι τυχεροί της κλήρωσης και φέτος είναι πολλοί και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν σημαντικά δώρα, τα οποία προσφέρουν επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2019. Επίσης σημαντική ήταν και η βοήθεια των τριών υποστηρικτών της εφετινής διοργάνωσης, έναν εκ των οποίων τον παρουσιάζουμε σήμερα.

Τα κορυφαία λιπαντικά αυτοκινήτων!

Ο λόγος για τα λιπαντικά Petronas, τα οποία αποτελούν την κορυφαία επιλογή λιπαντικών για αυτοκίνητα μοτοσικλέτες, επαγγελματικά αυτοκίνητα, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα έργων και βιομηχανίας.
Έχοντας ως όπλο τα 90 χρόνια εμπειρίας προσφέρουν αξιόπιστα προϊόντα που συνδυάζουν την ανώτερη ποιότητα με την μέγιστη απόδοση και την άριστη προστασία των μηχανικών μέρων του αυτοκινήτου.
Σειρές λιπαντικών της Petronas, όπως τα Selenia ή τα Urania, έχουν πιστούς οπαδούς ανά την Ευρώπη, οι οποίοι τα εμπιστεύονται για την σωστή λίπανση του κινητήρα των οχημάτων τους, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται από τους πλέον επώνυμους διεθνείς κατασκευαστές.

Στη χώρα μας τα λιπαντικά της Petronas θα τα βρείτε μέσω της εταιρίας ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην πώληση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ οχημάτων και μηχανημάτων, κατέχοντας μάλιστα ΚΟΡΥΦΑΙΑ θέση στον χώρο
 
2 λόγια για το Best Car 2019
Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές).