• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Βρες το Best Car στην Hertz!

1.541 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2019
 

Την Δευτέρα θα ανακοινωθεί ο νικητής του Best Car 2019”! Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου θα τιμήσει τους κορυφαίους της χρονιάς, όπως τους ανέδειξαν οι αναγνώστες του Auto Τρίτη, μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας.

Τα δώρα για τους τυχερούς που συμμετείχαν στην κλήρωση και φέτος πολλά, τα οποία προσφέρουν επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και  την σημαντική βοήθεια των τριών υποστηρικτών της εφετινής διοργάνωσης, έναν εκ των οποίων τον παρουσιάζουμε σήμερα.

90 χρόνια παρουσίας στο χώρο του Rent A Car

Μιλάμε φυσικά για την Hertz-Autohellas, μία από τις πιο ιστορικές και πετυχημένες  εταιρίες  στην Ελλάδα, στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων.  Διαθέτει 125 σταθμούς σε 8 χώρες, ενώ ο στόλος της ξεπερνά τα 44.000 αυτοκίνητα.  

Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες αλλά  και σε επαγγελματίεςμέσω της απλής ενοικίασης αυτοκινήτου, της μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing) και φυσικά μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας  «Rent a Van». Όσον αφορά την τελευταία η Hertz ήταν από τις πρώτες εταιρίες που έφερε την υπηρεσία στην Ελλάδα και αφορά την  μίσθωση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3.5τ (δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα) από 1 ημέρα έως και 12 μήνες. 

Όλα τα αυτοκίνητα της συντηρούνται συστηματικά και υποβάλλονται σε εξονυχιστικό έλεγχο 19 σημείων από έμπειρους μηχανικούς προκειμένου να εξασφαλιστεί μια άνετη και ασφαλής οδήγηση. Επιπλέον επισκευάζονται μόνο με γνήσια ανταλλακτικά και είναι εξοπλισμένα με αερόσακους, ABS, immobilizer,κ.α.
Μία επίσκεψη στους σταθμούς της ανά την Ελλάδα θα σας πείσει!

2 λόγια για το Best Car 2019

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές).