Carrera Leather: Αξεπέραστη αίσθηση δέρματος

1.774 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Η εκδήλωση «Best Car 2020» θα αναδείξει όπως κάθε χρόνο το καλύτερο & το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για το 2020. Και στην φετινή διοργάνωση τα δώρα είναι επιλεγμένα και top. 4 αυτοκίνητα και προϊόντα ή υπηρεσίες από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς για τους τυχερούς της ψηφοφορίας!

Το Best Car 2020”o μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, όπως κάθε χρόνο  θα αναδείξει και φέτος του κορυφαίους για το 2020. Αυτό θα γίνει μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία)! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 3 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώραΕπώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2020, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Μία από αυτές θα είναι και η Carrera Leather, η οποία προσφέρει ανακατασκευή ή επιδιόρθωση δερµάτινης επένδυσης αυτοκίνητου έως 300 ευρώ. 

Carrera Leather: Κορυφαίες δερμάτινες επενδύσεις για αυτοκίνητα και όχι μόνο!

Η Carrera Leather δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία δέρματος, ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση δερμάτινων επενδύσεων στους εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, αεροσκαφών και σκαφών αναψυχής, καθώς επίσης στην επένδυση επίπλων με τον κατάλληλο τύπο δέρματος.

Σε όλες τις δραστηριότητές της η Carrera Leather συνδυάζει την ποιότητα στην κατεργασία του δέρματος με ένα τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους στη «συμπεριφορά» του. Είναι ενδεικτικό ότι η εταιρία προμηθεύεται τα δέρματά της από τους ίδιους προμηθευτές που εμπιστεύονται όμιλοι όπως οι Mercedes, BMW, Saab, Bentley, Audi.

Σκοπός της είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, ενώ η προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι ασταμάτητη.
 
2 λόγια για το Best Car 2020

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο. Ξεκινά από Οκτώβριο και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες. Κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές.

AUTOFIT PASXA
skoda