Η Caterham βάλθηκε να μας πείσει πως μπορεί να είναι και πολυτελής. Για να το κάνει αυτό, συνεργάστηκε με τα διάσημα πολυκαταστήματα Harrods και δημιούργησε άλλη μια ειδική έκδοση του Seven, το Harrod
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Caterham βάλθηκε να μας πείσει πως μπορεί να είναι και πολυτελής. Για να το κάνει αυτό, συνεργάστηκε με τα διάσημα πολυκαταστήματα Harrods και δημιούργησε άλλη μια ειδική έκδοση του Seven, το Harrods Seven.

Caterham από τα Harrods

2.608 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2016)

Επιδεικνύοντας το νέο πρόγραμμα εξατομίκευσης «Signature» και θέλοντας να μας δείξει πως μπορεί να είναι και πολυτελής, η Caterham συνεργάζεται με τα πολυκαταστήματα Harrods, παρουσιάζοντας το Harrods Seven που κοστίζει όσο δύο…

Την Caterham την ξέρουμε για τα λιτά, οδηγοκεντρικά μοντέλα της, αλλά η βρετανική φίρμα βάλθηκε να μας πείσει πως μπορεί να είναι και πολυτελής. Για να το κάνει αυτό, συνεργάστηκε με τα διάσημα πολυκαταστήματα Harrods και δημιούργησε άλλη μια ειδική έκδοση του Seven, το Harrods Seven.

Φτιάχτηκε από το σχεδιαστικό τμήμα των Harrods και είναι πράσινο, το χρώμα κατατεθέν του πολυκαταστήματος. Την εικόνα συμπληρώνουν μια λευκή λωρίδα και χρυσές λεπτομέρειες.

Φτιάχτηκε από το σχεδιαστικό τμήμα των Harrods και είναι πράσινο, το χρώμα κατατεθέν του πολυκαταστήματος. Την εικόνα συμπληρώνουν μια λευκή λωρίδα και χρυσές λεπτομέρειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φτιάχτηκε από το σχεδιαστικό τμήμα των Harrods και είναι πράσινο, το χρώμα κατατεθέν του πολυκαταστήματος. Την εικόνα συμπληρώνουν μια λευκή λωρίδα και χρυσές λεπτομέρειες. Στο εσωτερικό, πάλι, έχει γίνει η περισσότερη δουλίτσα, καθώς είναι ντυμένο με καφέ δέρμα, ενώ υπάρχει ταμπλό από καπλαμά. Το «Η» του ονόματος του καταστήματος, απαντάται στον λεβιέ ταχυτήτων και το κλειδί.
 
Βασίζεται στην έκδοση 420S και κινείται από ένα 2λιτρο Duratec μοτέρ της Ford. Διαθέτει ξηρό κάρτερ και άλλες βελτιώσεις, που ανεβάζουν την απόδοσή του στους 210 ίππους. Για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 3,8 δλ., ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 219 χλμ./ώρα.
 
Το Harrods Seven είναι το πρώτο προϊόν το νέου προγράμματος εξατομίκευσης «Signature». Οι επιλογές της Caterham είναι ήδη πολλές, με τους υποψήφιους πελάτες να μπορούν να επιλέξουν χρώμα αμαξώματος και σασί, αλλά και ακριβώς το εσωτερικό που τους ταιριάζει. Η διάθεσή του νέου Seven ξεκινάει άμεσα στο κατάστημα των Harrods στο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου. Η τιμή του είναι 59.999 λίρες Αγγλίας (66.800 ευρώ περίπου), η οποία είναι διπλάσια από το απλό Seven 420.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
skoda