• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Κυλάει με ησυχία και στρίβει με ασφάλεια, χωρίς να είναι ούτε σπορτίφ, αλλά ούτε και πλαδαρό το πετρελαιοκίνητο Citroen C3.

Στο δρόμo: Καθένα με τη χάρη του

209.774 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2020)

Μιλώντας για ποιότητα κύλισης, το μυαλό θα πάει στο Polo, το οποίο παραδοσιακά διακρίνεται θυμίζοντας πιο έντονα πλέον μεγαλύτερο και ακριβότερο αυτοκίνητο με την άνεση που προσφέρει η ανάρτησή του, να του επιτρέπει να περνάει επιτυχώς τις λακκούβες και τις κακοτεχνίες. Μπορεί οδηγικά να μην έχει τη ζωντάνια και τη χάρη του Fiesta ή του 208, η σταθερότητα, η ουδετερότητά, η πληρότητά του σε συστήματα ασφαλείας και το πειστικό του φρενάρισμα συμβάλουν όμως ώστε το γερμανικό μικρό να αποπνέει απόλυτη αίσθηση ασφάλειας.

Ακόμα καλύτερα φρένα έχει το Citroen C3, που χαρακτηρίζεται από ένα ελαφρύ τιμόνι. Αυτό σε συνδυασμό με την αυξημένη κλίση δεν εμπνέει για σβέλτη οδήγηση, το C3 όμως είναι άνετο και διακρίνεται για την πολύ καλή ποιότητα κύλισής του. Αποδεικνύεται ιδιαίτερα εύχρηστο και ευέλικτο στην καθημερινότητα, στρίβει με ασφάλεια, χωρίς να είναι ούτε σπορτίφ, αλλά ούτε και πλαδαρό. Κατά κύριο λόγο έχει ουδέτερη συμπεριφορά, η οποία μόνο σε έντονη πίεση θα γίνει υποστροφική, αλλά πάντα προοδευτική και ελεγχόμενη.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε