• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
11 φωτογραφίες »

Το Citron C3 διατηρεί το trendy ύφος σχεδίασης και στην καμπίνα, που μπορεί να μην διαθέτει μαλακά πλαστικά, είναι όμως γεροδεμένη και ικανοποιητικά εξοπλισμένη. Τα καθίσματα είναι απόλυτα αναπαυτικά σε ταξίδι.

Εσωτερικά: Polo με premium αύρα, πιο trendy το C3

209.755 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2020)

Ανέκαθεν το VW Polo αποτελούσε ορόσημο ποιότητας για την κατηγορία, επενδύοντας σε λιτό σχετικά διάκοσμο, αλλά και σε εξαιρετικά ποιοτικά υλικά, άριστο φινίρισμα και γενικότερα μια upper class αίσθηση. Εργονομικά είναι άριστο με τη στάνταρ έγχρωμη οθόνη αφής 6,5ΆΆ του συστήματος infotainment να είναι άψογα ενσωματωμένη στο ταμπλό. Με επιπλέον χρέωση μπορείς να έχεις ψηφιακό πίνακα οργάνων και 10άρα οθόνη, ενώ στάνταρ είναι οι πολλές θέσεις μια μικροαντικείμενα.

Στον αντίποδα, η καμπίνα του Citroen C3 διατηρεί το trendy ύφος του αμαξώματος, με πολλά στοιχεία εξατομίκευσης και ένα ξεχωριστό, τετραγωνισμένης, αισθητικής ταμπλό. Αν και κατασκευασμένο εξΆ ολoκλήρου από σκληρά πλαστικά, το φινίρισμα είναι προσεγμένο και προσφέρει πρωτότυπες λύσεις, με πρωτότυπες προσθήκες, όπως τα χερούλια στις πόρτες αντί για χειρολαβές και τα εμπρός καθίσματα-πολυθρόνες. Από τη βασική έκδοση λείπουν στοιχεία, όπως η οθόνη αφής, το αυτόματο φρενάρισμα και οι ζάντες αλουμινίου, που υπάρχουν στάνταρ στην αντίστοιχη, αλλά και κατάτι ακριβότερη, του VW Polo.

Χωροταξικό πλεονέκτημα για το Polo
Mεγαλύτερο ωφέλιμο φάρδος έχει η καμπίνα του Polo προσφέροντας ταυτόχρονα και αισθητά καλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω, με αποτέλεσμα να είναι πιο άνετη για τη μεταφορά 4 ενηλίκων. Ταυτόχρονα, το γερμανικό μικρό προσφέρει και χώρο αποσκευών στα 355 λίτρα, όταν το Citroen C3 περιορίζεται στα 300 λίτρα.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε