Citroen C3 Aircross Vs Opel Crossland

Citroen C3 Aircross Vs Opel Crossland

20.526 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2022)

Τα Citroen C3 Aircross και Opel Crossland παρά τις compact διαστάσεις τους είναι ευρύχωρα και πρακτικά, αλλά κυρίως οικονομικά χάρη στον ικανό 1,5 BlueHDi κινητήρα ντίζελ.

Ευρύχωρα μικρά SUV που δεν καίνε

Έχει ο καιρός γυρίσματα λένε και να που το diesel επιστρέφει στο προσκήνιο, μιας και αρκετοί πλέον αναζητούν μοντέλα με χαμηλό κόστος κατανάλωσης. Βέβαια δεν φτάνει από μόνη της η χαμηλή κατανάλωση να σε πείσει να αγοράσεις ένα μοντέλο, αφού -σωστά- ο καταναλωτής έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Με τα B-SUV να είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο hot κατηγορίες της αγοράς, συγκρίνουμε δύο μοντέλα με πολλά κοινά χαρακτηριστικά, καθώς κατασκευάζονται από τον ίδιο όμιλο, τα Citroen C3 Aircross και Opel Crossland, τα οποία έχουν και παραπλήσια τιμή.

Το μοντέλο της Citroen κοστίζει από 21.400 ευρώ, ενώ αυτό της Opel από 22.250 ευρώ, με τον εξοπλισμό τους, αν και βασικός να έχει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές ευκολίες, χωρίς να έχουν κάποια έλλειψη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Έχει περισσότερο στιλ το C3 Aircross

Στο κομμάτι της σχεδίασης και τα δύο μοντέλα έχουν μια «πολυμορφίζουσα» αισθητική, με το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο ελκυστικό στην περίπτωση του C3 Aircross.

To γαλλικό SUV έχει μια καλλιτεχνική υπόσταση χάρη στην ανάγλυφη στενή γρίλια, ενώ παράλληλα η μυώδη σχεδίαση στο «διχοτομημένο» αισθητικά αμάξωμα και τα πλαστικά τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Από την πλευρά του, το Opel Crossland ξεχωρίζει αμέσως χάρη στην Opel Vizor σχεδιαστική φιλοσοφία, που ενσωματώνει τη μάσκα και τους προβολείς «αγκαλιάζοντας» ως ενιαίο στοιχείο όλο το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw