Στα (πολύ) θετικά και η στάνταρ παρουσία των LED προβολέων, που αναβαθμίζει την ποιότητα φωτισμού και βελτιώνει την αίσθηση ασφάλειας κατά την οδήγηση.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα (πολύ) θετικά και η στάνταρ παρουσία των LED προβολέων, που αναβαθμίζει την ποιότητα φωτισμού και βελτιώνει την αίσθηση ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Citroen C3 Aircross: Με super χώρο αποσκευών και καθίσματα... πολυθρόνες

8.539 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2022)

Μία από τις πιο φρέσκιες προτάσεις της αγοράς, το νέο Citroen C3 Aircross, είναι το B-SUV που «παντρεύει» όσο κανένα στην κατηγορία τους όρους «ευρυχωρία» και «άνεση».

Τα μικρά SUV αυξάνουν διαρκώς το αγοραστικό τους μερίδιο, για αυτό και η γκάμα των διαθέσιμων επιλογών διευρύνεται. Κάπως έτσι, η Citroen μετουσιώνει στην πράξη το μότο «Inspired by you», εμπνέεται από το αγοραστικό κοινό και καταθέτει την δική της ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία. Πρόκειται για το νέο Citroen C3 Aircross, το μοντέλο που προτάσσει τον top χώρο αποσκευών και τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο την ασυναγώνιστη αίσθηση άνεσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στιβαρό αλλά και trendy, με την ασφάλεια Νο.1 προτεραιότητα

Το νέο Citroen C3 Aircross κατορθώνει με την πρώτη ματιά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η καινούργια μάσκα με γεωμετρικό μοτίβο, τα διπλά χρωμιωμένα διακριτικά του σήματος της μάρκας, καθώς και η νέα ασημί αεροτομή με έγχρωμες λεπτομέρειες προσδίδουν την αναγκαία νεανικότητα, με την απόσταση των 180 χλστ. από το έδαφος, μία από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία, να εγγυάται πιο off-road προσέγγιση. Στα (πολύ) θετικά και η στάνταρ παρουσία των LED προβολέων, που αναβαθμίζει την ποιότητα φωτισμού και βελτιώνει την αίσθηση ασφάλειας κατά την οδήγηση.
 
Ειδικά στο κομμάτι της σχεδίασης, η Citroen διατηρεί πάγια την φιλοσοφία της και προσφέρει 70 διαφορετικούς εξωτερικούς συνδυασμούς που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις εξατομίκευσης. Διαθέσιμα είναι επτά χρώματα αμαξώματος (πρεμιέρα για τα Khaki Grey, Voltaic Blue και Polar White), τέσσερα πακέτα απόχρωσης και δύο χρώματα για την οροφή. Ανασχεδιασμένες είναι και οι ζάντες, που ξεχωρίζουν για το δίχρωμο φινίρισμα και το μαύρο γυαλιστερό κράμα.

Hi-tech εσωτερικό με σύγχρονες τεχνολογίες και μεγαλύτερη οθόνη αφής

Προσαρμοσμένη στα πρότυπα της εποχής, η Citroen «θωρακίζει» το νέο C3 Aircross με κορυφαία τεχνολογικά «καλούδια» που καλύπτουν τις απαιτήσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Στην μοντέρνα καμπίνα του γαλλικού B-SUV δεσπόζει η νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής του infotainment που έχει μέγεθος 9 ιντσών και λειτουργεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Παράλληλα, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με 12 τεχνολογίες και ενεργά συστήματα ασφάλειας, όπως μία έγχρωμη οθόνη head-up display, αυτόματο φρενάρισμα Active Safety Brake, η τελευταίας έκδοσης κάμερα οπισθοπορείας της Citroen (Top Rear Vision με δυνατότητα ορατότητας 180 μοιρών), καθώς και το προηγμένο σύστημα Grip Control με Hill Descent Assist.


Στην μοντέρνα καμπίνα του γαλλικού B-SUV δεσπόζει η νέα, μεγαλύτερη οθόνη αφής του infotainment που έχει μέγεθος 9 ιντσών και λειτουργεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες.
Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto