• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
9 φωτογραφίες »

Toyota C-HR Vs Citroen C4 C-Cross Vs Ford Puma

127.116 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/4/2021

FORD: Puma Ecoboost Hybrid, με Fοrd Online Bonus

CITROEN: Μοναδικές Τιμές και όφελος έως 2.500 ευρώ

Τα Citroen C4 C-Cross, Ford Puma και Toyota C-HR ξεχωρίζουν λόγω της εμφάνισής τους, αλλά και του ξεχωριστού τους χαρακτήρα, αποτελώντας εξαιρετικές επιλογές για νέους και οικογένειες.


Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να προβάλεις κάτι ξεχωριστό ξεφεύγοντας από τη μάζα και να μπορείς να διαμορφώσεις ένα μοναδικό –δικό σου-στιλ. Ειδικά στον τομέα της αυτοκίνησης ένα μοντέλο έχει κερδίσει το στοίχημα όταν γίνεται αναγνωρίσιμο από την πρώτη ματιά. Δε μιλάμε φυσικά για ακραία παραδείγματα προς αποφυγή, αλλά για αυτοκίνητα που έχουν αυτό το κάτι που ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά στερεότυπα.

Βέβαια αυτό δεν αρκεί από μόνο του, καθώς η επιλογή δε γίνεται μόνο με το συναίσθημα, αλλά και με τη λογική, η οποία επιτάσσει την κάλυψη των αναγκών σου. Τρία μοντέλα που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, είναι το νέο Citroen C4 C-Cross, το Ford Puma και το Toyota C-HR, μοντέλα που δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία, ωστόσο μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας, αλλά και να προσελκύσουν νεότερο κοινό. Παρακάτω λοιπόν θα συγκρίνουμε το βενζινοκίνητο C4 των 130 ίππων, με το ήπια υβριδικό Puma των 125 ίππων και το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό C-HR των 122 ίππων, τρεις εκδόσεις που έρχονται σε παραπλήσιες τιμές.

Value For Money: Καλά εξοπλισμένα και με μικρές διαφορές
Τα τρία μοντέλα έρχονται πλήρως εξοπλισμένα, με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τις ηλεκτρικές ανέσεις που θα ήθελε κανείς. Τo Ford Puma είναι το πιο προσιτό με κόστος από 20.932 ευρώ στην έκδοση Titanium, ενώ παράλληλα είναι και το πιο πλούσια εξοπλισμένο, με έξτρα στοιχεία όπως καθίσματα με μασάζ και μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ παράλληλα διαθέτει και μεγαλύτερη εγγύηση, στο σύνολο 8 έτη. Βέβαια, ανήκει στα B-SUV, συνεπώς έχει λογική να είναι πιο προσιτό. Με μικρή διαφορά ακολουθεί το C4 με κόστος από 21.230 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση, στην μεσαία έκδοση Feel Pack, το οποίο έχει και αυτό τα έξτρα του, όπως τα Advance Comfort καθίσματα. Πιο ακριβό είναι το C-HR με τιμή από 22.830 ευρώ, ωστόσο επωμίζεται και το έξτρα κόστος του αυτόματου κιβωτίου και της υβριδικής τεχνολογίας που δεν διαθέτουν τα άλλα δύο μοντέλα, αλλά και εξαετή εγγύηση.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε