• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
13 φωτογραφίες »

To C4 έχει αρκετά προσεγμένο φινίρισμα και γερή συναρμογή στην καμπίνα καμπίνας, η οποία παράλληλα διαθέτει μια ανώτερη τεχνολογική αύρα και πολλές πρακτικές λύσεις.

Εσωτερικό- Χώροι: Κερδίζουν το στοίχημα

129.862 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/4/2021

Πλήρως ικανοποιημένοι θα μείνετε από το εσωτερικό των τριών μοντέλων, καθώς διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, ποιοτικά και ποσοτικά. 

Το Puma προτάσσει ένα hi-tech προφίλ, με στάνταρ οθόνη αφής 8 ιντσών, ασύρματη φόρτιση κινητού, καθώς και έναν εντυπωσιακό ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ highlight αποτελούν τα στάνταρ καθίσματα με σύστημα μασάζ τριών επιπέδων έντασης, αλλά και το ηχοσύστημα Β&Ο με δέκα ηχεία, σε μια συνολικά πολύ εργονομική σχεδίαση. 

Στο C-HR θα συναντήσουμε εκτενή χρήση μαλακών υλικών και πολύ καλή συναρμολόγηση, διαμορφώνοντας έτσι συνολικά ένα πολύ ποιοτικό αποτέλεσμα, οδηγοκεντρικής φιλοσοφίας, με ελάχιστους διακόπτες και οθόνη στραμμένη προς τον οδηγό. 

To C4 ακολουθεί τη λογική όλου του ομίλου, με αρκετά προσεγμένο φινίρισμα και γερή συναρμογή της καμπίνας, στην οποία επικρατεί μια ανώτερη τεχνολογική αύρα, με στοιχεία όπως 10άρα οθόνη αφής, μικρό ψηφιακό πίνακα οργάνων και head up display. Παράλληλα το C4 είναι και αρκετά πρακτικό με 16 μικροθήκες και συρόμενη βάση για στήριξη tablet εμπρός από το συνοδηγό.

Στον τομέα των χώρων, το C4 έχει το προβάδισμα για τους επιβάτες, όντας μεγαλύτερο σε κάθε μέτρηση που πραγματοποιούμε, ενώ το Puma μπορεί να υπερηφανεύεται για το χώρο αποσκευών του ο οποίος έχει συνολική χωρητικότητα 465 λτ. και ενσωματώνει έναν πρωτοποριακό, έξτρα χώρο, το γνωστό MegaBox των 80 λίτρων με τάπα αποστράγγισης για να πλένεται. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Σχολιάστε