17 φωτογραφίες »

H σχεδίαση στο εσωτερικό του C5 Aircross Plug-In Hybrid είναι όμορφη όπως και στις συμβατικές του εκδόσεις, όμως το σύνολο εδώ δείχνει ακόμα πιο high-tech.

Εσωτερικό-Χώροι: Το καθένα με την «χάρη» του

39.486 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2021)

To εσωτερικό του Citroen C5 Aircross και σε αυτή την έκδοση είναι όμορφο και high-tech. Υπάρχει φυσικά στάνταρ κεντρική οθόνη αφής των 8 ιντσών και 12,3 ιντσών ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπου προβάλλονται μεταξύ άλλων και πληροφορίες για την υβριδική του λειτουργία, ενώ αν και απουσιάζει το μαλακό πλαστικό από το ταμπλό, η ποιότητα κατασκευής είναι απόλυτα ικανοποιητική με πολύ προσεγμένο φινίρισμα και συναρμολόγηση. 

Θετική είναι και η εικόνα στο εσωτερικό του Kia e-Niro που και αυτή είναι ξεχωριστή αισθητικά και προβάλλει πλούσιο εξοπλισμό και high tech διάκοσμο. Τις εντυπώσεις κερδίζει η κονσόλα ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα που δεν εφάπτεται με την κεντρική κονσόλα ενώ όμορφος και ευανάγνωστος είναι και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 7 ιντσών και η κεντρική οθόνη αφής -επίσης 7 ιντσών- που προσφέρει πληροφορίες για την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, της κατανάλωσης και της αυτονομίας του. Το ταμπλό είναι επενδυμένο με μαλακά υλικά καλής ποιότητας και επιδεικνύει στιβαρή κατασκευή και καλό φινίρισμα, ενώ ικανοποιεί και με την συναρμολόγησή του.

Οι χώροι είναι σε κάθε περίπτωση πολύ καλοί για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, με το Kia e-Niro να προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερο αέρα για τα κεφάλια των πίσω και το Citroen C5 Aircross για τις αποσκευές (460 λίτρα έναντι 451 του e-Niro). Στις υπόλοιπες μετρήσεις οι διαφορές είναι μηδαμινές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο αυτοκίνητα προσφέρουν μεγάλες δόσεις πρακτικότητας. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

VW LEASEPRO
test center