Νέο C3 & C4 Aircross και φρεσκαρισμένα SUV
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο C3 & C4 Aircross και φρεσκαρισμένα SUV

73.025 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2022)

Η Citroen ξεκίνησε μία προϊοντική επίθεση το 2021 και αναμένεται να την κορυφώσει μέχρι το 2025. Νέα SUV, φρεσκαρίσματα και αλλαγές σε σχεδόν όλη τη γκάμα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Γάλλων.

Η προϊοντική επίθεση της Citroen βρίσκεται σε εξέλιξη  

Η Citroen διανύει πολύ καλή περίοδο, έχοντας μια πλήρη γκάμα τεχνολογικά εξελιγμένων μοντέλων, με τη δική της χαρακτηριστική σχεδιαστική υπογραφή και προεξάρχον στοιχείο την άνεση, κάτι για το οποίο άλλωστε οι Γάλλοι φημίζονται εδώ και δεκαετίες. Η επανάσταση την οποία ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια η Citroen θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, βάζοντας το τρένο της γαλλικής μάρκας στις ράγες της επιτυχίας. Για τον λόγο αυτό σκοπεύει έως το 2025 να ολοκληρώσει το φρεσκάρισμα της γκάμας της, που άριχισε από πέρυσι, επενδύοντας περισσότερο στα αμιγώς ηλεκτρικά και τα κλασικά της best seller, αφού νωρίτερα φρόντισε να ανοίξει χώρο, αποσύροντας αυτοκίνητα που δεν σημείωναν υψηλές πωλήσεις, όπως το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης, C1, αλλά και τα C4 Space Tourer και C4 Picasso.

Έφερε τρία νέα μοντέλα και ένα facelift το 2021

Το 2021 άφησε πίσω του τρία καινούργια μοντέλα διαφορετικού αμαξώματος. Πρώτα από όλα είδαμε το Citroen C4 (από 19.250 ευρώ), ένα μοντέλο που συνδυάζει δύο σχεδιαστικούς κόσμους και κινείται ανάμεσα στην κατηγορία των SUV πόλης και στα compact sedan, καθώς αφενός έχει crossover στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αφετέρου η κλίση της οροφής θυμίζει coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μία ακόμα προσθήκη στην γκάμα της Citroen ήταν ένα κλασικό οικογενειακό μοντέλο, η νέα C5 X η οποία θα παίξει ηγετικό ρόλο στα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με αυτοκίνητο που αντλεί τα κορυφαία στοιχεία από τρεις διαφορετικές σχεδιαστικές φιλοσοφίες. Για την ακρίβεια συνδυάζει λεπτομέρειες design από sedan, station wagon και crossover. Σε επίπεδο κίνησης είναι προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή των εξηλεκτρισμένων εκδόσεων (Plug-in hybrid), με τις αγορές να περιμένουν την κυκλοφορία του μέσα στο επόμενο διάστημα. Το τρίτο καινούργιο μοντέλο που απευθύνεται όμως σε πιο περιορισμένο εύρος πελατών και είδαμε το περασμένο πλέον έτος ήταν το ë-Berlingo. Πρόκειται για την 100% ηλεκτρική επιλογή του διάσημου MPV η οποία προτάσσει τον οικολογικό χαρακτήρα και τις μηδενικές εκπομπές ρύπων. 
 
Ο... αναβρασμός του 2021 περιελάμβανε και ένα facelift, το ανανεωμένο Citroen C3 Aircross, το οποίο προσφέρεται σε βενζίνη και diesel με τιμή από 19.500 ευρώ. Από τις φρεσκαρισμένες επιλογές εξατομίκευσης, την νέα μάσκα και προφυλακτήρα, μέχρι την μεγαλύτερη οθόνη αφής, την νέα κεντρική κονσόλα και τα καλύτερης οσφυϊκής υποστήριξης Advanced Comfort καθίσματα (έξτρα αφρός 15%), το facelift B-SUV δέχτηκε προσεγμένες αλλά στοχευμένες επεμβάσεις.
Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto