Ο Giovinazzi επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε περσι για δύο αγώνες αντικαθιστώντας τον Pascal Werlein.

Δίδυμο Raikkonen-Giovinazzi στη Sauber

1.967 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2018)

O Antonio Giovinazzi θα βρεθεί του χρόνου στο πλευρό του Raikkonen στην ομάδα της Alfa Romeo Sauber. Δείτε τις δηλώσεις των δύο πλευρών.

Mε ανακοίνωση της, η Sauber έκανε γνωστό και επίσημα πως ο Antonio Giovinazzi θα βρεθεί δίπλα στον Kimi Raikkonen από την επόμενη χρονιά, αντικαθιστώντας τον Marcus Ericsson που κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ως τρίτος οδηγός-ρεζέρβα.

Η θέση της Alfa Romeo Sauber είναι: « Aκολουθώντας την παράδοση να ανακαλύπτουμε νέα ταλέντα, η ομάδα πήρε τον Ιταλό οδηγό που έχει δουλέψει μαζί μας για τα τελευταία δύο χρόνια. Υπογράψαμε τον Kimi Raikkonen, έναν πολύ έμπειρο οδηγό που θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του μονοθεσίου μας και θα επιταχύνει την εξέλιξη μας. Μαζί με την Alfa Romeo είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Giovinazzi που έχει αποδειχτεί πως έχει μεγάλες δυνατότητες.»
 
Από την πλευρά του ο Giovinazzi σημείωσε: « Eίναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Σαν Ιταλός είναι μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω μια φίρμα όπως την Alfa Romeo στο άθλημα μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Ferrari και την Alfa Romeo Sauber που μου δίνουν αυτή την ευκαιρία. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω τη δουλειά και να πετύχω πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Giovinazzi επιστρέφει στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε περσι για δύο αγώνες αντικαθιστώντας τον Pascal Werlein.

Toyota
test center