Διέρρευσαν εικόνες της νέας Porsche 911.

Με μία πρώτη ματιά βλέπουμε το αυτοκίνητο να έχει υποστεί αλλαγές στα οπίσθια φωτιστικά σώματα αλλά και στη γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος.

Tο μοντέλο που απεικονίζεται είναι η Carrera 4S.

Διέρρευσαν εικόνες της νέας Porsche 911

4.003 Επισκέψεις στο άρθρο (26/11/2018)

Η νέα Porsche 911 προετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και όπως συμβαίνει με πολλά μοντέλα, έτσι και με αυτή πριν την επίσημη αποκάλυψη, ήρθε η διαρροή των πρώτων εικόνων.

Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι εικόνες που μπορείτε να δείτε παραπάνω και φαίνεται να παρουσιάζουν τη νέα 911. Συγκεκριμένα, το μοντέλο που απεικονίζεται είναι η Carrera 4S, κάτι που επιβεβαιώνεται αν κοιτάξουμε προσεκτικά στο πίσω μέρος, παρόλο τη χαμηλή ανάλυση που έχουν οι φωτογραφίες.
 
Με μία πρώτη ματιά βλέπουμε το αυτοκίνητο να έχει υποστεί αλλαγές στα οπίσθια φωτιστικά σώματα αλλά και στη γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος. Μάλιστα αυτά είναι δύο από τα στοιχεία που είχαμε δει και κατά την εμφάνιση των δοκιμαστικών μοντέλων που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.
Από κει και πέρα περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει όμως σε ότι αφορά το εσωτερικό από προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις έχουμε δει πως ένα αναλογικό ταχύμετρο θα συνεχίσει να είναι μέρος του εξοπλισμού της καμπίνας. Παράλληλα μια μεγαλύτερη οθόνη που φιλοξενεί το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας έχει εγκατασταθεί από τους σχεδιαστές.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων οι πληροφορίες εξακολουθούν να αποτελούν μυστήριο, ωστόσο η Porsche σκοπεύει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες για τις Carrera και Carrera S. Μάλιστα κατά τις δοκιμές κάποια από τα πρωτότυπα χρησιμοποίησαν τον twin-turbo 3.0-λίτρων κινητήρα, ισχύς 450 ίππων που συνδυάστηκε με ένα πρόσφατα αναπτυγμένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ ταχυτήτων το οποίο λέγεται ότι «έχει ληφθεί από τη νέα Panamera αλλά με μια νέα διάταξη». Η νέα μετάδοση PDK λέγεται επίσης ότι είναι προετοιμασμένη για να δεχτεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία plug-in υβριδική έκδοση, η δύναμη της οποίας λέγεται πως θα φτάνει τους 700 ίππους. Η νέα Porsche 911 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 27 Νοεμβρίου του 2018.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda