7 φωτογραφίες »

Το νέο μοντέλο Z της Nissan, όπως αποκαλύφθηκε από το γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων της Αυστραλίας.

Οι πρώτες εικόνες του Νissan Z Proto παραγωγής

2.802 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2021)

H Nissan δεν προχώρησε σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί. Ποια ήταν τα δυο-τρία μικρά σημεία στα οποία χρειάστηκε να επέμβει;


H Nissan αποκάλυψε το Z Proto concept το φθινόπωρο που μας πέρασε και τώρα, το γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων της Αυστραλίας έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής του αυτοκινήτου που της έστειλε η ίδια η Nissan.

Με την πρώτη ματιά, το αυτοκίνητο δεν φαίνεται να έχει καμία διαφορά σε σχέση με το concept. Αυτό ήταν κάτι που περιμέναμε, καθώς η Nissan είχε καταστήσει σαφές από την αρχή ότι το μοντέλο που θα φτάσει στις αντιπροσωπείες θα είναι σε μεγάλο βαθμό ίδιο με το πρωτότυπο.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, μπορούμε να παρατηρήσουμε πως η σχεδίαση της γρίλιας έχει αλλάξει ελάχιστα ενώ έχει τοποθετηθεί πάνω της και μια μονάδα που φυλάσσει τους αισθητήρες και τους σένσορες για τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα που θα έχει το αυτοκίνητο. Ακόμα, το πορτ μπαγκάζ θα ανοίγει στην έκδοση παραγωγής και με κλειδί ενώ ανακλαστήρες φωτός έχουν τοποθετηθεί πίσω από τους τροχούς.

Εικόνες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν, με δεδομένο όμως το γεγονός πως η Nissan δεν έχει σκοπό να το διαφοροποιήσει, περιμένουμε πως δεν θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές και έτσι θεωρείται σίγουρη η παρουσία της οθόνης των 12,3 ιντσών για το σύστημα infotainment.

H Νissan θα αποκαλύψει το μοντέλο παραγωγής μέσα στο 2021 και όταν αυτό γίνει, το αυτοκίνητο πιθανότατα θα έχει στο μηχανοστάσιό του έναν twin-turbo V6 κινητήρα με απόδοση γύρω στους 400 ίππους σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.
 

peugeot
skoda