Διέρρευσε όλο εγχειρίδιο του νέου Wrangler.

Διέρρευσε το εγχειρίδιο του νέου Wrangler

2.482 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2017)

Στο forum φίλων του Wrangler ήρθε στη δημοσιότητα το πλήρες εγχειρίδιο για το νέο μοντέλο. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Με τις συνεχείς διαρροές του τελευταίου χρονικού διαστήματος, δεν είναι περίεργο να πούμε ότι η Fiat δεν έχει καταφέρει να κρύψει πολλά από στοιχεία από το νέο Wrangler.

Το πολύφημο JL Wrangler forum, αποκάλυψε αυτή τη φορά νέες πληροφορίες σχετικά με το νέο off-road μοντέλο της μάρκας, δίνοντας στη δημοσιότητα ολόκληρο το βιβλιαράκι χρήσης του νέου Wrangler. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το νέο μοντέλο θα προσφερθεί με το σύστημα  Trail Rail Management System αλλά παρουσιάζεται επίσης αναλυτικά τόσο το εξωτερικό όσο και ο εσωτερικός διάκοσμος για τον οποίο δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες. Οι εικόνες αποκαλύπτουν τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων και τα διάφορα menu στο σύστημα infotainment.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσημη παρουσίαση θα γίνει τέλη Νοεμβρίου ενώ αμέσως μετά  θα είναι έτοιμο να περάσει στην παραγωγή. Στην Ευρώπη αναμένεται τον Αύγουστο ή το Σεπτέμβριο του 2018. Ο κος Manley, υψηλόβαθμο στέλεχος της Jeep, επιβεβαίωσε πως το Jeep pick-up θα ακολουθήσει το 2019, ενώ ένα χρόνο μετά θα είναι η σειρά του Grand Wagoneer. Υπό σκέψη είναι ένα μικρότερο μοντέλο από το Jeep Renegade, ενώ αργά ή γρήγορα θα υπάρξει και υβριδικό Wrangler.
 
Δείτε εδώ το εγχειρίδιο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda