• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Συνταγή που… πετυχαίνει δεν την αλλάζεις, ειδικότερα όσον αφορά στην εξωτερική σχεδίαση και στη γενικότερη φιλοσοφία του Swift.

Το ανανεωμένο Suzuki Swift ξεχωρίζει αμέσως από την προσθήκη των φωτιστικών ημέρας τύπου LED.

Στην αρχική έκδοση GL, το πεντάθυρο ανανεωμένο Suzuki Swift 1,3 DDiS με το σύστημα STOP START ξεκινάει από τα 14.010 ευρώ.

Το εσωτερικό του Swift είναι σύγχρονο και ενδιαφέρον παρά το σκουρόχρωμο διάκοσμο.

Ο 1.248 κ.εκ. πετρελαιοκινητήρας που κινεί το Swift είναι 4κύλινδρος, 16βάλβιδος με turbo, σύστημα κοινής γραμμής τροφοδοσίας και άμεσο ψεκασμό.

Τα LED αγκαλιάζουν τα φώτα ομίχλης.

Δοκιμή: Ανανεωμένο Suzuki Swift 1,3 DDiS

48.695 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2014

Το ανανεωμένο Suzuki Swift με τον κινητήρα πετρελαίου 1,3 λτ. και τους 75 ίππους συνδυάζει καλές επιδόσεις και εντυπωσιακή οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

 
Συνταγή που… πετυχαίνει δεν την αλλάζεις, ειδικότερα όσον αφορά στην εξωτερική σχεδίαση και στη γενικότερη φιλοσοφία του Swift, ενώ στην προκειμένη περίπτωση, όσο και να δείχνει ως μια facelift εκδοχή του προγενέστερου μοντέλου, έχει δεχτεί αρκετές μικρές πινελιές ουσίας, χαρίζοντας έναν πιο φρέσκο και μοντέρνο χαρακτήρα. Το ανανεωμένο Suzuki Swift ξεχωρίζει αμέσως από την προσθήκη των φωτιστικών ημέρας τύπου LED, τα οποία  «αγκαλιάζουν» τα φώτα ομίχλης, καθώς και ο εμπρός προφυλακτήρας, ο οποίος έχει επανασχεδιαστεί. Επίσης, διαθέτει νέα γρίλια και νέους εξωτερικούς καθρέφτες με ενσωματωμένα φλας.