Πιο σπορτίφ το φινίρισμα της καμπίνας με αρκετά λογότυπα «ST» και τον ίδιο hi-tech αέρα των συμβατικών εκδόσεων.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο σπορτίφ το φινίρισμα της καμπίνας με αρκετά λογότυπα «ST» και τον ίδιο hi-tech αέρα των συμβατικών εκδόσεων.

Σχεδίαση-Εσωτερικό: Σε προδιαθέτει!

73.698 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2022)

Σχεδίαση: «Εδώ δεν ήρθαμε για να παίξουμε»

Το Puma ST δεν πρέπει απλά να είναι, πρέπει και να δείχνει γρήγορο και ξεχωριστό. Να έχει αυτή τη μικρή δόση αλητείας, που σου λέει «μην μου κολλάς», χωρίς ωστόσο να γίνεται εκκεντρικό ή εξεζητημένο. Έτσι στις ήδη υπάρχουσες δυναμικές αναλογίες, μέσω στοχευόμενων παρεμβάσεων αναδείχτηκε ακόμα περισσότερο το σπορ και επιθετικό πρόσωπο του Puma ST. Το μπροστά μέρος αγρίεψε χάρη στο splitter της Ford Performance, το οποίο εκτός από ομορφιά προσφέρει και βελτιωμένη πρόσφυση και στο λογότυπο «ST» της ανασχεδιασμένης γρίλιας. Πίσω τον παλμό δίνουν η μεγαλύτερη αεροτομή και ο χαρακτηριστικός διαχύτης με τη διπλή απόληξη, ενώ την σπορτίφ εικόνα συμπληρώνουν ιδανικά οι 19άρες ζάντες αλουμίνιου, που προσφέρονται σε δύο σχέδια. Κερασάκι στην τούρτα το μοναδικό «Green Mean» λαχανί χρώμα βγαλμένο από το fast and furious, ένα από τα έξι διαθέσιμα που προσφέρονται. 

Εσωτερικό: Τα bucket της Recaro κάνουν τη διαφορά

Ξεκλειδώνεις και να σου το λογότυπο «ST» να φωτίζει το έδαφος. Ανοίγεις την πόρτα και βλέπεις γραμμένο Ford Performance στο μαρσπιέ. Όμως εκεί που θα «φτιαχτείς» είναι με τα θερμαινόμενα bucket της Recaro, με ανάγλυφο λογότυπο στην πλάτη. Αυτά είναι στην ουσία που κάνουν τη διαφορά από το απλό Puma και σε μικρότερο βαθμό το σπορ τιμόνι –ίδιο με της ST Line και τα λογότυπα «ST» σε τιμόνι και πατάκια. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Κατά τ`άλλα ακόμα και σε αυτή την έκδοση το Puma εξακολουθεί να είναι hi-tech, όπως εκφράζεται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3``, την 8άρα οθόνη αφής του συστήματος SYNC3 με δυνατότητα φωνητικών εντολών, την ασύρματη φόρτιση κινητού και το μόντεμ FordPass Connect που προσφέρει απομακρυσμένο έλεγχο σε διάφορα χαρακτηριστικά του οχήματος. Αντίστοιχα το ίδιο ισχύει και για τους χώρους, όπως φυσικά και τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο 80 λτ. του MegaBox στο πορτ-μπαγκάζ χωρητικότητας 456 λτ..

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
KIA