Μοντέρνο το εσωτερικό με καλή εργονομία. Παρόλα αυτά θα θέλαμε μαλακά υλικά στο ταμπλό, όπως και ο σύγχρονος ανταγωνισμός.

Απλός είναι ο πίνακας οργάνων.

Η οθόνη αφής στο εσωτερικό κλέβει τις εντυπώσεις στη σχεδίαση του εσωτερικού. Καλή επίσης η συνδεσιμότητα με smartphones.

Αεροπορικού τύπου είναι οι διακόπτες για τον κλιματισμό. Είναι στιβαροί στην αφή. Από κάτω ένα μεγάλο ραφάκι για το smartphone.

Εσωτερικό: Μοντέρνα εμφάνιση, καλή ποιότητα

36.420 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, τα πράγματα στην κατηγορία Β έχουν δυσκολέψει για τα καλά, αφού κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζεται είναι καλύτερο από αυτό που παρουσιάστηκε αμέσως προηγουμένως. Παρόλα αυτά, το Kia Rio φαίνεται να αντέχει και να μην μένει πίσω από τις εξελίξεις. Δεν έρχεται για να κατακτήσει την κορυφή, όμως τα πάει αρκετά καλά. Πιο αναλυτικά, στο εσωτερικό του παρατηρούμε το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με το εξωτερικό καθώς συναντούμε έντονες γραμμές και καμπύλες, οι οποίες δίνουν στο κορεάτικο μικρό την αίσθηση μεγαλύτερων διαστάσεων. Αναφορικά με την εργονομία δεν έχουμε κανένα παράπονο –είναι καλή θα πούμε παρά τους αρκετούς διακόπτες στο τιμόνι, ενώ όσον αφορά στην ποιότητα των υλικών θα θέλαμε καλύτερα υλικά σε κάποια σημεία. Η συναρμογή από την άλλη είναι καλή. Τέλος, άξια αναφοράς είναι η μεγάλη οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών (προαιρετικά) ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, η οποία έχει καλή ευκρίνεια, εύκολο interface (από εκεί χειρίζεσαι ηχοσύστημα, navi κτλ.), ενώ έχει πλήρη συνδεσιμότητα με Android και Apple συσκευές (σ.σ. δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά, εφόσον το Rio θέλει να διευρύνει το κοινό του!). Απλός και ευανάγνωστος είναι και ο πίνακας οργάνων, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αεροπορικού τύπου διακόπτες για το κλιματισμό, ενώ μας άρεσαν ο χώρος για μικροαντικείμενα και το ραφάκι για ένα μεγάλο σε ίντσες smartphone μπροστά από τον επιλογέα, όπως και ότι υπάρχουν θύρες USB και πίσω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center