2 φωτογραφίες »

¶νετο και ευχάριστο είναι το Grandland X Hybrid4 οδηγικά τόσο στην πόλη όσο και εκτός αυτής προβάλλοντας αντίστοιχα και στις δύο περιπτώσεις εξαιρετική οικονομία και επιδόσεις.

Στο δρόμο: Ανετο & ευχάριστο παρά το βάρος του…

27.074 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Όπως και στις απλές του εκδόσεις, το Grandland X είναι άνετο και ασφαλές και στην κορυφαία του αυτή έκδοση αν και ο σκοπός επιτυγχάνεται μέσω διαφορετικών παραμέτρων και ρυθμίσεων. Εδώ πρωταρχική σημασία αποτέλεσε ο έλεγχος του αυξημένου βάρους που προσθέτουν τα μέρη του υβριδικού συστήματος σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, οπότε αρχικά η ανάρτηση εκτός από πιο σφιχτή ρύθμιση, απέκτησε και διαφορετική γεωμετρία, υιοθετώντας άξονα πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Η 4κίνηση αποτελεί με τη σειρά της ένα ακόμα «όπλο» του απέναντι στον εχθρό του βάρους, ενώ παράλληλα του δίνει και τη δυνατότητα να κινηθεί σε πιο δύσβατα εκτός δρόμου μονοπάτια παράλληλα με την απόσταση των 188 χλστ. του από το έδαφος. Το Grandland X Hybrid4 έτσι, θα κινηθεί άνετα και γρήγορα στον ανοιχτό δρόμο, αλλά και ευχάριστα σε ορεινές διαδρομές, προσφέροντας καλή αίσθηση και ουδέτερα χαρακτηριστικά όταν δεν ξεπεραστεί το όριο.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
1-11-22-eggyhsh-5-ford
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel