2 φωτογραφίες »

Δοκιμή: Opel Grandland X PHEV

26.484 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2020)

Με 300 ίππους και 4κίνηση το Grandland X Hybrid4 είναι το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Opel. Ως Plug-In Hybrid αναδεικνύει τα οφέλη του ίδιου και την τεχνολογίας που «κουβαλάει», ενώ παράλληλα δεν πληρώνει εταιρικό φόρο.


Η Opel μετά το ηλεκτρικό Corsa-e λανσάρει στη χώρα μας και τις δύο εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του Grandland X εκπληρώνοντας κατά μέρος το στρατηγικό πλάνο με την ονομασία «PACE!» για τον περιορισμό των ρύπων CO2 των μοντέλων της μέχρι το 2024. Παράλληλα μας «δίνει» τις δύο πιο δυνατές εκδόσεις του μικρομεσαίου SUV/crossover μοντέλου της, την δικίνητη με 225 ίππους (Hybrid) και την ισχυρότερη 4κίνητη έκδοση Hybrid4 που αποδίδει 300 ίππους και δοκιμάζουμε εδώ. Εμφανισιακά η έκδοση αυτή δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τις συμβατικές εκδόσεις του μικρομεσαίου SUV/crossover ωστόσο το προαιρετικά μαύρο καπό σε συνδυασμό με την αντίστοιχα μαύρη οροφή που μπορεί να το επιλέξει κανείς, αρκούν για να δώσουν το στίγμα της πιο ισχυρής αλλά και πιο ενδιαφέρουσας τεχνολογικά έκδοσής του. Tο Opel Grandland X Hybrid4 είναι διαθέσιμο με τιμή 49.900 ευρώ στην πλούσια έκδοση Exclusive, ενώ η λιανική τιμή προ φόρων είναι στα 35.848 ευρώ, καθιστώντας το και μια ελκυστική επιλογή για εταιρικό αυτοκίνητο (εκπέμπει 34-36 γρ.CO2/χλμ.).

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel