• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
5 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Toyota RAV4 σε κερδίζει με την απτή ποιότητά του, την εργονομία του και την σύγχρονη εικόνα του.

Εσωτερικό: Πολύ καλό ποιοτικά & high-tech

160.887 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/5/2020

Αντίθετα με το εξωτερικό που «πατάει» πάνω στις κλασικές αισθητικές προσταγές του ονόματός του, το εσωτερικό του νέου RAV4 είναι εντελώς νέο και διακρίνεται για την ευχρηστία του, τους μεγάλους του χώρους, την καλή ποιότητα κατασκευής του και την σύγχρονη εικόνα του. Το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό είναι κατασκευασμένο από μαλακό ποιοτικό πλαστικό και εμφανίζει προσεγμένη συναρμογή και φινίρισμα, ενώ η τοποθέτηση του καθίσματος πιο χαμηλά συμπληρώνει την ούτως η άλλως κορυφαία εργονομία που παρουσιάζει και αυτό το Toyota στο εσωτερικό του. Σε αυτά προσθέστε και την πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα που συνολικά προσθέτει πόντους στον ευχάριστο και εύκολο στη χρήση χαρακτήρα που εκφράζει το RAV4, παρά τις ογκώδεις διαστάσεις του.

Πέραν της ποιότητας, η εικόνα στο εσωτερικό έχει και high-tech αναφορές με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 7 ιντσών να είναι ευανάγνωστος και να «δίνει» πληθώρα πληροφοριών ανάλογα και με το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεχθεί, ενώ στο κέντρο του ταμπλό «φιγουράρει» το σύστημα infotainment με την οθόνη των 8 ιντσών. Το τεχνολογικά προηγμένο του προφίλ συμπληρώνουν και όλα τα σύγχρονα και πλέον απαραίτητα στοιχεία άνεσης και υποβοήθησης (σύστημα διατήρησης στη λωρίδα, αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, ασύρματη φόρτιση κινητού, αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, προσαρμοζόμενο cruise contrοl κ.α.).

Συνολικά πάντως θα θέλαμε να «σπάει» με κάποιες επενδύσεις η «μουντή» εικόνα στο ταμπλό καθώς και ένα πιο σύγχρονο σε εικόνα και απεικόνιση σύστημα πολυμέσων, ενώ θα αναβάθμιζε σίγουρα εντυπωσιακά τον premium αέρα του μια επιλογή σε καλύτερα πλαστικά υλικά στο κάτω μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας. Χώρος για βελτιώσεις άλλωστε πάντα υπάρχει ακόμα και όταν μιλάμε για ένα μοντέλο με την ιστορία και την αξία του RAV4.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

33 διαθέσιμα άρθρα για TOYOTA  RAV4

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια