Drako Dragon: Ηλεκτρικός «δράκος» με 2.000+ άλογα
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Drako Dragon: Ηλεκτρικός «δράκος» με 2.000+ άλογα

1.909 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

Ηλεκτρική SUV-άρα με περισσότερα από 2.000 άλογα ετοιμάζεται από την Drako Motors, με τις πρώτες εικόνες teaser να αφήνουν πολλές υποσχέσεις.

Έρχεται το Drako Dragon

Την προεπισκόπηση του νέου SUV που ετοιμάζει έκανε η Drako Motors. Το νέο έργο της εταιρείας θα επικεντρώνεται στις επιδόσεις, με τη φίρμα να προχωρά στη δημοσιοποίηση μίας σειράς από πληροφορίες και teaser εικόνες για να προετοιμάσει το κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

4 ηλεκτρικά μοτέρ και τελική άνω των 321 χλμ./ώρα!

Το επερχόμενο SUV θα έχει την ονομασία Dragon και θα πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικό. Θα πατάει πάνω στην αρχιτεκτονική Drako DriveOS της εταιρείας και θα εξοπλίζεται από τέσσερις διαφορετικούς ηλεκτροκινητήρες, ως απόρροια της υιοθέτησης του συστήματος κίνησης DriveOS Quad Motor. Η διάταξη των τεσσάρων ηλεκτρικών μοτέρ, σύμφωνα με την φίρμα θα προσφέρει 2.028 άλογα και το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται μέσα σε 1,9 δευτερόλεπτα. Εάν επαληθευτούν στην πράξη οι αριθμοί της Drako, το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης θα δίνει στο Dragon τελική ταχύτητα πάνω από 321 χλμ./ώρα.

Με πόρτες που ανοίγουν όπως τα φτερά των γλάρων

Σύμφωνα με τις εικόνες teaser που κυκλοφόρησαν το Drako Dragon αντλεί την έμπνευσή του σχεδιαστικά από το Drako GTE. Οι σκιές κρύβουν μεγάλο μέρος του αμαξώματος αλλά μπορούμε να δούμε τα στοιχεία φωτισμού εμπρός και πίσω, τη σχεδίαση του καπό, ένα τμήμα του μπροστινού προφυλακτήρα και φυσικά τις πόρτες που ανοίγουν μιμούμενες τα φτερά των γλάρων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL