Σε δηλώσεις του ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πρωταθλήματος αναφέρει ότι οι απειλές της Ferrari μόνο ψεύτικές δεν είναι.

Εcclestone: «Η Ferrari θα φύγει όντως αν...»

4.498 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2017)

Tην εκτίμηση του για τα όσα συμβαίνουν στην Formula 1 σχετικά τους νέους κανονισμούς κινητήρων εξέφρασε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πρωταθλήματος». Δείτε τι είπε.

Με την Ferrari να απειλεί να αποχωρήσει από την Formula 1 από το 2021 αν δεν την ικανοποιήσουν οι αλλαγές που θα γίνουν στους κινητήρες από την Liberty Media, ο Bernie Εcclestone δεν θα μπορούσε να μην πει την άποψη του για το όλο θέμα που έχει προκύψει.

Σε δηλώσεις του ο πρώην ισχυρός άνδρας του Πρωταθλήματος αναφέρει ότι οι απειλές της Ferrari μόνο ψεύτικες δεν είναι. Τα ακριβή του λόγια ήταν: « Aν δεν μπορούν να νικήσουν, θα προωθήσουν νέους κανονισμούς. Αν η Ferrari πιστεύει ότι θα είναι δύσκολο να ακολουθήσουν τους κανονισμούς τότε θα φύγουν. Δεν θέλουν περιορισμούς στον προϋπολογισμό και όλα αυτά. Θέλουν να ξοδεύουν όσα θέλουν και εγώ πάντα έλεγα ότι αν υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να ξοδέψουν τότε πρέπει να φύγουν. Αν μείνουν 3-4 ομάδες τότε ίσως χρειαστεί να γίνει κάτι αλλά μέχρι τότε κανείς δεν πρέπει να κάνει κάτι. Όλες οι ομάδες που λένε ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν δεν θα πρέπει να συμμετέχουν.»
Oι νέοι κανονισμοί αν και προβλέπουν πιο «απλούς» κινητήρες, θα χρειαστεί να επανασχεδιαστούν τα περισσότερα μέρη, κάτι που αναμένεται να κοστίσει σημαντικούς πόρους σε προμηθευτές κινητήρων όπως η Ferrari. Έχει γίνει γνωστό άλλωστε ότι και η Mercedes έχει αντιταχθεί στα σχέδια της Liberty Media.

Πού θα κάτσει τελικά η μπίλια;

PEIRAIOS LEASING
OPEL