O βετεράνος οδηγός τον Φεβρουάριο είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο τον Φεβρουάριο μετά από ισχυρούς πονοκεφάλους.

Εγχείρηση αφαίρεσης όγκου για Barrichello

3.052 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2018)

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του προχώρησε ο πρώην οδηγός της Ferrari, Rubens Barrichello. Διαβάστε περισσότερα.

Σε εγχείρηση για να βγάλει έναν όγκο από τον λαιμό του υποβλήθηκε ο Bραζιλιάνος πρώην οδηγός της Formula 1, Rubens Barrichello.

O βετεράνος οδηγός τον Φεβρουάριο είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο μετά από ισχυρούς πονοκεφάλους και στις εξετάσεις που ακολούθησαν οι γιατροί ανακάλυψαν πως είχε δημιουργηθεί στον λαιμό του ένας καλοήθης όγκος.
O ίδιος ο Rubens Barrichello δήλωσε για την εγχείρηση: «Mετά από όσα έγιναν, έκανα πολλούς ελέγχους για να μάθω περισσότερα για την κατάσταση της υγείας μου και μου βρήκαν έναν μικρό όγκο στο λαιμό που αφαιρέθηκε μετά από έναν αγώνα μου στο Interlagos. Toν αφαίρεσαν γιατί, ακόμα και αν ήταν καλοήθης, θα μεγάλωνε και θέλω να είμαι άνετος όταν οδηγώ».

Μάλιστα, από όσα δήλωσε ο ίδιος, ήταν πολύ τυχερός γιατί το πρόβλημα θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Ο ίδιος σημείωσε: « Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, οι γιατροί είδαν ότι υπήρχε κάποιο σοβαρό θέμα με μια από τις φλέβες μου αλλά στην συνέχεια ο οργανισμός μου το διόρθωσε μόνος του. Οι γιατροί μου είπαν ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να σου αφήσει «κουσούρια» ή ακόμα και να πεθάνεις. Μόνο το 14% γλιτώνει».
 

SPRING SEAT
NISSAN