Εξοικονόμησε έως 40% στην ασφάλειά σου!

1.617 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή, για την διοργάνωση του “Best Car 2020”! Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου θα αναδείξει τους κορυφαίους της χρονιάς, όπως αναδείχθηκαν μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας, στην οποία συμμετέχουν οι αναγνώστες του Auto Τρίτη!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν  σημαντικά δώρα, τα οποία προσφέρουν επώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2020. Επίσης σημαντική είναι  και η βοήθεια των αρωγών της εφετινής διοργάνωσης, έναν εκ  των οποίων τον παρουσιάζουμε σήμερα.
 
One mission – one goal!

Στο insurancemarket.gr μπορείς πολύ γρήγορα να πάρεις προσφορά για το όχημα, την κατοικία ή την υγεία σου σε πάνω από 24 ασφαλιστικές εταιρείες, να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και στο πορτοφόλι σου και να ασφαλιστείς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ξεκινώντας τις εργασίες της από το 2011 το insurancemarket.gr είναι ο σύμμαχος, όσων ψάχνουν ασφάλεια που θα συνδυάζει την όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη με την εξοικονόμηση του κόστους. Προσφέροντας μία εξαιρετική αγοραστική εμπειρία, έχει φέρει την αλλαγή στον τρόπο που λειτουργεί ο ασφαλιστικός κλάδος, αφού έχει ως μεγάλο της όπλο, την αντικειμενική σύγκριση.  Συγκεκριμένα σε σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να αποφασίσεις & να επιλέξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σου στην καλύτερη δυνατή τιμή.  

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού. Μάλιστα 1 στις 3 online ασφάλειες γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του.
 
2 λόγια για το Best Car 2020

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ξεκινά από τον Σεπτέμβριο, κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές).

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center