Είχε τη φαεινή ιδέα να παρκάρει κλείνοντας το μισό δρόμο

Είχε τη φαεινή ιδέα να παρκάρει κλείνοντας το μισό δρόμο

Ελληνικό παρκάρισμα στη μέση του δρόμου

3.343 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2015)

Οδηγός στο Χαλάνδρι άφησε το SUV πάνω σε πολυσύχναστο δρόμο και πήγε να κάνει τις δουλειές του.

Όπως και να το κάνουμε όταν μια είδηση είναι από την Ελλάδα. έχει σίγουρα άλλη αίγλη και για εμάς και για εσάς. Στη φωτογραφία που βλέπετε κάποιος ασυνείδητος οδηγός αφού δεν έβρισκε χώρο να παρκάρει - αν μπήκε στον κόπο να ψάξει κιόλας- αποφάσισε να μην κουραστεί περαιτέρω και παράτησε το αυτοκίνητό του όπως του ήρθε!
Συγκεκριμένα πάρκαρε το λευκό SUV του κάθετα στο δρόμο, με το μπροστινό μέρος ανεβασμένο στο πεζοδρόμιο μην επιτρέποντας τη διάβαση στους πεζούς, ενώ το πίσω μέρος του κάλυπτε περίπου το μισό πλάτος του δρόμου. Που έγιναν όλα αυτά; Στην οδό Παπανδρέου στο Χαλάνδρι που είναι ένας από τους εμπορικότερους δρόμους της περιοχής και με συχνή και μεγάλη ροή οχημάτων.
Όπως ήταν λογικό μπορεί τα αυτοκίνητα να κατάφεραν να περάσουν, ωστόσο κάποια στιγμή ήρθε ένα τρόλεϊ που ήταν αδύνατο να χωρέσει με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο. 
Αλήθεια έχετε συναντήσει ποτέ σας κάποιο αντίστοιχο συμβάν που απλά κάποιος αποφασίζει να γράψει τους πάντες και τα πάντα για να κάνει το κέφι του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA