• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα εκατ. πωλήσεις έφτασε η Mercedes B-Class από το 2005 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά.

Την B-Class φαίνεται ότι «εκτιμούν» περισσότερο οι Κινέζοι και Γερμανοί οικογενειάρχες και δραστήριοι επαγγελματίες, καθώς αυτές οι αγορές συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις του μοντέλου.

Ο Ola Kallenius, επικεφαλής της Mercedes, αναφέρει ότι η B-Class φέρει κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και άνεση, δεδομένα που εκτιμούν με το παραπάνω οι αγοραστές της.

Η βενζινοκίνητη και πετρελαιοκίνητη Β 180 αποτελεί από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των αγοραστών, καθώς καταλαμβάνει το 30% των συνολικών πωλήσεων Mercedes B-Class.

Ένα εκατ. πωλήσεις για τη Mercedes B-Class

3.988 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/12/2013

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι η B-Class -από το 2005 που ξεκίνησε- έφτασε το 1 εκατ. μοντέλα σε πωλήσεις, καθιστώντας την από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στις αγορές της Γερμανίας και της Κίνας.

 
Η γερμανική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το «πολυμορφικό» μοντέλο της B-Class έφτασε τις 1 εκατ. μονάδες μέχρι στιγμής, από το 2005 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά.

Αναλυτικότερα, η B-Class έκανε τις μεγαλύτερες πωλήσεις της στη Γερμανία και την Κίνα, καθώς συνδυάζει την άνεση και τον κομψό σχεδιασμό που «ικανοποιεί τους οικογενειάρχες και τους δραστήριους επαγγελματίες», όπως συγκεκριμένα αναφέρουν οι άνθρωποι της Mercedes. Σε αυτό το πλαίσιο είναι κι οι δηλώσεις του Ola Kallenius, επικεφαλής της γερμανικής μάρκας, που επισημαίνει ότι «η B-Class συνδυάζει σπορτίφ στοιχεία, κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και άνεση, δεδομένα που εκτιμούν με το παραπάνω οι πελάτες μας».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η έκδοση Β 180 -βενζινοκίνητη και πετρελαιοκίνητη- αποτελεί από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των αγοραστών, καθώς καταλαμβάνει το 30% των συνολικών πωλήσεων του εν λόγω μοντέλου.

Tags: MERCEDES B