Εντοπίστηκε σε δοκιμές η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντοπίστηκε σε δοκιμές η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

1.639 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2022)

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia εντοπίστηκε με πλήρες καμουφλάζ και μικρές αλλαγές κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης!

Ετοιμάζεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia

Πάνε επτά χρόνια από τη στιγμή που η Alfa Romeo αποκάλυψε τη Giulia και πλέον οι Ιταλοί ετοιμάζουν, έστω και καθυστερημένα, την ανανεωμένη έκδοση του σεντάν. Μάλιστα το μοντέλο εντοπίστηκε από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης φέροντας πλήρες καμουφλάζ, παρόλο που οι αλλαγές, οι οποίες εντοπίζονται είναι μικρές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Μικρές αλλαγές στο εξωτερικό

Κρίνοντας από τους τροχούς και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης που πλαισιώνουν τον διαχύτη, έχουμε να κάνουμε με την έκδοση Veloce που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την κορυφαία Quadrifoglio. Όπως και στην ανανεωμένη Stelvio, που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, οι αλλαγές στην ανανεωμένη Giulia θα περιοριστούν στους προβολείς και τα πίσω φώτα. Στο μπροστινό μέρος, η Alfa Romeo εφαρμόζει τους νέους προβολείς με τα επιμέρους τρία φωτιστικά σώματα που λάνσαρε η Tonale. Στο πίσω μέρος, φαίνεται ότι τα φωτιστικά σώματα θα μεταφερθούν ως έχουν απλά θα αποκτήσουν σκούρο θέμα.

Αναβαθμίσεις και στην καμπίνα

Όπως και στην Stelvio έτσι και στην Giulia, δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως η καμπίνα θα αναβαθμιστεί, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο θα λάβει νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ίσως ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto