Στην ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1 επέστρεψε ο Kimi Raikkonen.

Eπέστρεψε στη Sauber o Raikkonen

2.326 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Στην ομάδα με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην Formula 1 επέστρεψε ο Kimi Raikkonen, ο οποίος από τη νέα χρονιά θα οδηγεί το μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber.

Οι φήμες που ήθελαν τον Kimi Raikkonen να μην συνεχίζει στη Ferrari επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο Φιλανδός οδηγός όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, από το νέο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Alfa Romeo Sauber. Έτσι ο Raikkonen θα προσθέσει στο βιογραφικό του την επιστροφή του στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην F1 το μακρινό 2001.
 
Ο «Iceman» θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Charles Leclerc, ο οποίος θα ακολουθήσει τον ακριβώς αντίθετο δρόμο και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί σε ένα από τα δύο μονοθέσια της Scuderia.
Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Alfa Romeo Sauber, Fred Vasseur τόνισε: «Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και η τεράστια εμπειρία του Kimi στη Formula 1 όχι μόνο θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου μας, αλλά και θα επιταχύνουν και την ανάπτυξη της ομάδας μας στο σύνολό της».  
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Kimi Raikkonen με τη νέα του ομάδα θα έχει διετή διάρκεια.   

NEO TRAFIC
moto