Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε σεμινάριο αγωνιστικής οδήγησης.

Επίδειξη drift η Kia (+video)

3.268 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2017)

Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση από την KIA ότι θα παρουσιάσει το Stringer Wide Body Concept στο SEMA show του Λας Βέγκας, η εταιρεία αποκάλυψε ότι θα διοργανώσει και επίδειξη Drift στα πλαίσια της παρουσίασης.

Η επίδειξη θα ονομάζεται Stinger Drift Experience και θα διαρκέσει τρεις ημέρες, από τις 31 Οκτωβρίου εώς τις 2 Νοεμβρίου, έξω από το  Las Vegas Convention Center και σε αυτήν θα συμμετάσχουν επαγγελματίες οδηγοί από την Formula Drift.

Στα πλαίσια της προώθησης η Κορεατική εταιρεία ανέφερε πως «δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το νέο μας σεντάν, ιδιαίτερα δε όταν αυτό βρίσκεται στα χέρια επαγγελματιών οδηγών». Οι επαγγελματίες αυτοί θα οδηγήσουν τροποποιημένα Stinger GTs πάνω σε οδόστρωμα ειδικά διαμορφωμένο για επιδείξεις drift.   

Επιπλέον, θα υπάρχει η ευκαιρία για τους fans να βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός Stinger Gts, καθώς θα υπάρχει και μάθημα αγωνιστικής οδήγησης στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν. 

Το καινούριο KIA Stinger αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά των Η.Π.Α τον Δεκέμβριο και θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η στάνταρ έκδοση διαθέτει τούρμπο κινητήρα 2.0 λίτρων, 4κύλινδρο, ενώ διαθέτει 255 ίππους και 352 Nm ροπή. Από την άλλη πλευρά η GT φέρει έναν τούρμπο 3.3 λίτρων, 6κύλινδρο, 365 ίππων και ροπός 509 Nm. Τέλος σύμφωνα με τα όσα έχει δημοσιοποιήσει η εταιρεία δύναται να επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ την ώρα σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 268 χλμ την ώρα.  

 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda