Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Επίσημο: Porsche και Audi στην Formula 1 το 2026

Επίσημο: Porsche και Audi στην Formula 1 το 2026

2.337 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2022)

Οι δύο γερμανικές εταιρείες θα συμμετάσχουν στην Formula 1 από το 2026, όπως επιβεβαίωσε και επίσημα ο CEO του γερμανικού ομίλου, Herbert Diess.

Θα πάρει φωτιά το πρωτάθλημα

Μετά από πλήθος φημών και πολλών συζητήσεων, το Volkswagen Group επιβεβαίωσε επίσημα πως τόσο η Porsche όσο και η Audi θα πάρουν μέρος στην Formula 1 το 2026, όταν και θα αλλάξουν για μια ακόμη φορά οι κανονισμοί στα κινητήρια σύνολα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

H επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον CEO του ομίλου

O CEO του γερμανικού ομίλου, Herbert Diess με δηλώσεις του στο κανάλι της Volkswagen στο Youtube επιβεβαίωσε την συμμετοχή των δύο εταιρειών στην Formula 1, χωρίς ωστόσο να παραθέτει περισσότερες λεπτομέρειες, αν και παραδέχτηκε πως οι προετοιμασίες που είχε κάνει η Porsche για την F1 βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Με την Red Bull η Porsche, «ψάχνεται» η Audi

Στόχος της Porsche είναι να δημιουργήσει μια πολυετή συνεργασία με την Red Bull μέσω της οποίας θα μπορεί να συνεχίσει την αγωνιστική της κληρονομιά. Η Porsche έχει επενδύσει πολλά χρήματα στα συνθετικά καύσιμα και δεν είναι απίθανο να δούμε την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού να τα υιοθετεί στο μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, η Audi δεν θέλει να συνεργαστεί με κάποια ομάδα που υπάρχει στο grid αλλά θέλει να την εξαγοράσει. Η Audi έχει βάλει αυτή την στιγμή ως πρώτο της στόχο τη McLaren, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Θα πάρει φωτιά το πρωτάθλημα
- H επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον CEO του ομίλου
- Με την Red Bull η Porsche
- «Ψάχνεται» για αγορά ομάδας η Audi
Πώς πιστεύετε πως θα τα πάνε οι δύο εταιρείες στην Formula 1; Θα είναι πρωταγωνιστές ή κομπάρσοι;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »