3 φωτογραφίες »

Το εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι εξοπλίστηκε με 6 ταχυφορτιστές της Tesla.

Έτοιμοι οι πρώτοι ταχυφορτιστές της Tesla στην Ελλάδα

3.703 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2021)

Οι πρώτοι ταχυφορτιστές της Tesla στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα είναι γεγονός. Δείτε που τοποθετήθηκαν.


Το εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι είναι το πρώτο σημείο στην Αθήνα και την Ελλάδα γενικότερα που μπορεί κάποιος να βρει τους κοινόχρηστους ταχυφορτιστές της Tesla. Συνολικά έξι ταχυφορτιστές της αμερικανικής εταιρείας έχουν εγκατασταθεί στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης, συνοδευόμενοι φυσικά από τις αντίστοιχες διαγραμμίσεις όπου οι κάτοχοι των Tesla θα μπορούν να φορτίσουν τα αυτοκίνητά τους.
 
Μπορεί οι ταχυφορτιστές να έχουν εγκατασταθεί, ωστόσο είναι ακόμα ανενεργοί, φέροντας τα προστατευτικά καλύμματα. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα τεθούν σε λειτουργία, ωστόσο από τη στιγμή που η αμερικανική μάρκα έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις δραστηριότητες της στην χώρα μας, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί σχετικά σύντομα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως οι εν λόγω ταχυφορτιστές αποτελούν την αρχή σε ένα ευρύτερο δίκτυο που θέλει να δημιουργήσει η Tesla στην Ελλάδα. Μάλιστα κατά το παρελθόν η μάρκα έχει τονίσει πως πέραν της Αθήνας, όπου πιθανότατα θα υπάρξουν και νέοι φορτιστές σε άλλα μέρη της πρωτεύουσας, σειρά θα πάρουν και άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Θεσσαλονίκη, η Λαμία και η Καλαμάτα και τα Γιάννενα.

NEO PROACE
NISSAN