ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ετοιμοπαράδοτα με εκπτώσεις έως 9.000 ευρώ τέσσερα μοντέλα της Opel

 Σχολιάστε 
8.598 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2024)
Ετοιμοπαράδοτα με εκπτώσεις έως 9.000 ευρώ τέσσερα μοντέλα της Opel
2 Φωτογραφίες »

- Εκπτώσεις έως και 9.000 ευρώ.
- Τέσσερα Opel συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
- Ετοιμοπαράδοτα τα μοντέλα.
- Με 5 χρόνια εγγύηση.

Εκπτώσεις έως και 9.000 ευρώ

Το νέο εμπορικό πρόγραμμα με την ονομασία Opel Deals ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Χάρη στο νέο πρόγραμμα ετοιμοπαράδοτα Corsa, Mokka, Crossland και Grandland γίνονται ακόμα πιο προσιτά στο ελληνικό κοινό, αφού προσφέρονται με σημαντικές εκπτώσεις για όλες τις εκδόσεις κινητήρων, που μπορούν να φτάσουν έως και τα 9.000 ευρώ!

Τέσσερα Opel συμμετέχουν στο πρόγραμμα

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel, στο πρόγραμμα Opel Deals συμμετέχουν το δημοφιλές Corsa, το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε υβριδική έκδοση 48V, καθώς και η γκάμα των Opel SUV, τα μικρά Mokka και Crossland, όπως και το μικρομεσαίο, Grandland. Χάρη στο νέο πρόγραμμα της Opel, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν τις εκδόσεις βενζίνης-diesel των τεσσάρων μοντέλων με όφελος έως και 4.000 ευρώ, ενώ για τα ηλεκτρικά Corsa e και Mokka e, το όφελος φτάνει έως και τις 9.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως για τα ηλεκτρικά, βρίσκεται σε ισχύ και ο τρίτος κύκλος του κρατικού προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», που προσφέρει επίσης 9.000 ευρώ ως επιδότηση.

Ετοιμοπαράδοτα τα μοντέλα και με 5 χρόνια εγγύηση

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση, ενώ οι ειδικές τιμές του προγράμματος Opel Deals ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου και αφορούν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

FORD
SEAT LYSEIS