Έως και σήμερα (26/2) τέλη κυκλοφορίας και πινακίδες

3.354 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2021)

Εκπνέει σήμερα (26/2) η παράταση που έχει δοθεί για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2021 και η προθεσμία για την κατάθεση των πινακίδων.

Να βιαστούν πρέπει όσοι δεν έχουν καταβάλει το ανάλογο ποσό για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή σκοπεύουν να καταθέσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους. Σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου εκπνέει η δίμηνη παράταση που είχε δώσει το υπουργείο Οικονομικών στους  φορολογούμενους για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας του 2021, ενώ παράλληλα λήγει και η προθεσμία για την κατάθεση των πινακίδων.
 
Σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν πληρώσουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας τα τέλη κυκλοφορίας, θα τιμωρηθούν με την επιβολή προστίμων. Συγκεκριμένα όπως ορίζεται, το πρόστιμο εκπρόθεσμης καταβολής, μη καταβολής ή μειωμένης καταβολής στα τέλη κυκλοφορίας, ισούται με το ποσό των ετήσιων τελών κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου το ποσό των τελών κυκλοφορίας διπλασιάζονται εάν δεν καταβληθούν στο ακέραιο έως και σήμερα 26 Φεβρουαρίου (τελευταία εργάσιμη ημέρα του Φεβρουαρίου).
 
Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει ο αρμόδιος Υπουργός δεν θα δοθεί νέα παράταση.

test center
citroen