Fiat 500 σαν ποντίκι στη φάκα

4.646 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Ο οδηγός του Fiat 500 δεν μετακίνησε έγκαιρα το αυτοκίνητο του, παρόλο που υπήρχε ενημερωτικό σημείωμα στο δρόμο, και τα έργα έπρεπε να ξεκινήσουν… Το αποτέλεσμα στις οθόνες σας.

Στη Ρώμη της Ιταλίας συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό με ένα Fiat 500 να «εγκλωβίζεται» λόγω έργων στη θέση την οποία το είχε σταθμεύσει ο οδηγός του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από κάτοικο της περιοχής, υπάρχουν προειδοποιητικές πινακίδες που αναφέρουν ποιες ώρες και μέρες δεν πρέπει να σταθμεύουν οχήματα σε αυτή την πλευρά του δρόμου. Ωστόσο ο οδηγός του 500 είτε δεν τις έλαβε υπόψη, είτε απλά δεν χρειάστηκε να μετακινηθεί με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μην δει καν τη σήμανση.
 

Το αποτέλεσμα ήταν τα αρμόδια συνεργεία να ξεκινήσουν τα έργα, σκάβοντας κατά μήκος του δρόμου, παρακάμπτοντας και παράλληλα εγκλωβίζοντας το… άτυχο αυτοκίνητο μέχρις ότου ολοκληρωθούν, καθώς το χαντάκι για να περαστούν τα καλώδια είναι αρκετά βαθύ και πλατύ για να καταφέρει το ιταλικό μίνι να φύγει χωρίς να υποστεί σοβαρή ζημιά.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι φταίει και τι θα κάνατε στη θέση των υπευθύνων των έργων;

Toyota
test center