Τα χειρότερα φοβάται ο Sebastian Vettel μετά τη σύγκρουση που είχε στο τελευταίο Grand Prix της Μαλαισίας με τον Lance Stroll.

Φοβούνται τα χειρότερα στη Ferrari

3.421 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Τα χειρότερα φοβάται ο Sebastian Vettel μετά τη σύγκρουση που είχε στο τελευταίο Grand Prix της Μαλαισίας με τον Lance Stroll.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα και ενώ τα μονοθέσια εγκατέλειπαν την πίστα με αργούς ρυθμούς, ο Γερμανός οδηγός της Ferrari είδε το πίσω μέρος του μονοθέσιου του να συγκρούεται με το μπροστινό της Williams, σύγκρουση η οποία δημιούργησε ζημιά στο πίσω αριστερά μέρος της Ferrari.
 
Μετά το χτύπημα και ενώ οι αγωνοδίκες έκριναν ότι ο οδηγός δεν υπέπεσε σε κάποιο παράπτωμα, οι άνθρωποι της «Scuderia» εξέφραζαν την ανησυχία τους για τυχόν μεγάλη ζημιά που μπορεί να έχει συμβεί στο κιβώτιο ταχυτήτων.
Η Ferrari έχει στείλει το κιβώτιο στο Maranello για επιθεώρηση και για να διαπιστώσει εάν μπορεί να επισκευαστεί, ειδάλλως σε αντίθετη περίπτωση εάν χρειαστεί το κιβώτιο να αντικατασταθεί τότε, η ιταλική ομάδα κινδυνεύει να αντιμετωπίσει ποινή πέντε θέσεων, εκτός και αν μπορέσει να πείσει τη FIA ότι πρόκειται για περίπτωση ανωτέρας βίας.
 
Κάτι τέτοιο απεύχονται όλο οι άνθρωποι της ομάδας καθώς ένα μια ενδεχόμενη τιμωρία πέντε θέσεων θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο του Γερμανού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

AUTOFIT PASXA
OPEL