Το νικητήριο Ford GT με τον αριθμό 66, σε φωτογραφία μαζί με το πλήρωμά του.

Το νικητήριο Ford GT με τον αριθμό "66", σε φωτογραφία μαζί με το πλήρωμά του.

Ford Chip Ganassi: Νίκη στην Daytona

3.052 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Η ομάδα της Ford Chip Ganassi νίκησε στον 24ωρο αγώνα αντοχής της Daytona, τρέχοντας με Ford GT και το πλήρωμα 3 οδηγών.

Μετά την περσινή νίκη της στον 24ωρο αγώνα του Le Mans, η ομάδα της Ford Chip Ganassi, που συνεργάζεται στενά για δεύτερη χρονιά με την Sparco, πήρε την νίκη στον 24ωρο αγώνα της Daytona.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πίσω από το τιμόνι του νικητήριου Ford GT με τον αριθμό 66, κάθισαν οι Joey Hand, Dirk Muller και Sebastien Boudais, το ίδιο πλήρωμα που σημείωσε τις μεγάλες επιτυχίες στον αγώνα του Le Mans,ενώ και τα 4 αυτοκίνητα της ομάδας τερμάτισαν, με τα υπόλοιπα 3 να τερματίζουν στην 5η, 7η και 10η θέση.

Ο Claudio Pastoris, διευθύνων σύμβουλος της Sparco, προέβη σε δηλώσεις για το γεγονός λέγοντας: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε και για το 2017, την ομάδα Ford Chip Ganassi, που ήδη από πέρσι μας έχει φέρει την χαρά να μας τοποθετήσει στην κορυφή του Podium στο Le mans.»

«Η Daytona είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της σεζόν, επειδή η αμερικανική αγορά είναι μια από τις σημαντικότερες για εμάς. Αυτή η νίκη μας επιβραβεύει τις προσπάθειες και μας κάνει ακόμα πιο περήφανους»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER