Πολύ καλό ποιοτικά και όμορφο στη σχεδίαση είναι το εσωτερικό του Toyota Auris. Η μεγάλη οθόνη με τα κουμπιά αφής χαρίζει ένα high tech προφίλ.

Καλή είναι η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό του Focus. Η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα τονίζει το μοντέρνο και προηγμένο προφίλ του.

Αισθητικά μπορεί να μην ενθουσιάζει, ωστόσο στο εσωτερικό του Pulsar τα πάντα είναι καλοβαλμένα και με προσεγμένο φινίρισμα.

Εσωτερικό: Ποιοτικά, μοντέρνα και... απροβλημάτιστα

33.730 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2016

Όσον αφορά στο εσωτερικό των τριών μοντέλων του συγκριτικού έχουμε να σημειώσουμε πως όλα τους ξεχωρίζουν με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την μοντέρνα σχεδίαση. 
Παίρνοντάς τα τώρα ένα-ένα, τo Toyota Auris έχει βελτιωθεί πολύ σε εικόνα σε σχέση με το παρελθόν και σε κερδίζει αμέσως με τη μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα με τα πλήκτρα αφής, όπως και με τα αεροπορικού τύπου χειριστήρια του κλιματισμού. Η ποιότητα των υλικών είναι καλή, η συναρμογή άριστη, ενώ απροβλημάτιστη είναι και η εργονομία. Ευδιάκριτος και πλήρης ενδείξεων είναι τέλος ο πίνακας οργάνων.
Το Ford Focus από την άλλη διακρίνεται επίσης για την καλή ποιότητα κατασκευής του, ενώ high-tech νότα δίνει με τη σειρά της η κεντρική κονσόλα με τη μεγάλη οθόνη αφής (η οποία όμως κρατάει λίγο τις δακτυλιές). Η σχεδίαση είναι μοντέρνα, ενώ από πλευράς εργονομίας το μόνο που θα θέλαμε είναι η θήκη μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων να ήταν λίγο μεγαλύτερη. 
Τέλος, στο θάλαμο των επιβατών του Pulsar με την πρώτη ματιά αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η στιβαρότητα των υλικών, το προσεγμένο φινίρισμα και η γενικότερη προσοχή που έχει δοθεί κατά τη συναρμογή. Μάλιστα δεν λείπουν και κάποιες premium λύσεις, όπως το button εκκίνησης του κινητήρα πάνω στο τούνελ της κεντρικής κονσόλας, που αντικαθιστά την παραδοσιακή μίζα. Αναφορικά με την εργονομία παράπονο δεν υπάρχει κανένα, ενώ αρκετές θέσεις υπάρχουν για μικροαντικείμενα.