Το Pulsar έχει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ενώ πολύ καλοί είναι οι διαθέσιμοι χώροι για τους επιβάτες.

Οι χώροι σε αριθμούς.

Χώροι: Ξεχωρίζει το Pulsar

33.743 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2016

Σε ό,τι αφορά στους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, όλα τα μοντέλα θα φιλοξενήσουν με άνεση τέσσερις επιβάτες μαζί με τις αποσκευές τους. Από εκεί και πέρα όμως έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Ξεκινώντας από το Focus, οι χώροι του προσφέρουν καλή ευρυχωρία για τους επιβάτες παρά το μικρότερο εσωτερικό πλάτος. Το πορτ-μπαγκάζ έχει χωρητικότητα 363 λτ., νούμερο ικανοποιητικό για τα δεδομένα της κατηγορίας.
Πολύ καλοί είναι οι χώροι για τους επιβάτες και στην περίπτωση του Auris μιας και το ιαπωνικό μικρομεσαίο είναι το φαρδύτερο πίσω και άρα θα χωρέσει πιο άνετα τρεις. Όμως είναι και το πιο στενό μπροστά καθώς και αυτό με το λιγότερο αέρα για τα γόνατα και για αυτό δεν κερδίζει τη μάχη των επιβατών.
Σε αυτόν τον τομέα, στους χώρους για τους επιβάτες ξεχωρίζει το Nissan Pulsar. Χάρη στο μακρύ του μεταξόνιο έχει τεράστιο χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών (173 χλστ.), ενώ κερδίζει και στις υπόλοιπες διαστάσεις, με εξαίρεση τον αέρα για το κεφάλι που είναι επαρκής. Τέλος, το Pulsar έχει και το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (385 λίτρα).