Εμφανείς οι επιρροές από τα Fiesta και Fiesta Active στο εσωτερικό του Ford Puma, που δείχνει μοντέρνο και διαθέτει στιβαρή συναρμογή.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εμφανείς οι επιρροές από τα Fiesta και Fiesta Active στο εσωτερικό του Ford Puma, που δείχνει μοντέρνο και διαθέτει στιβαρή συναρμογή.

Εσωτερικό: Με ουσία & high-tech χαρακτήρα

345.063 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2023)

To εσωτερικό του Ford Puma αντλεί έμπνευση από το Fiesta Active και κατ` επέκταση από το Fiesta, όντας καλοσχεδιασμένο και σύγχρονο σε διάκοσμο. Κυρίως όμως έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, που τονίζεται από τη στιβαρή συναρμογή και την ποιότητα των περισσότερων υλικών. Κάποια, χαμηλά στο ταμπλό δεν δείχνουν τόσο ποιοτικά όσο τα άλλα, ωστόσο η γενική εικόνα κερδίζει τις εντυπώσεις ειδικά από τη στιγμή που μέρος των μπροστινών θυρών διαθέτει υφασμάτινη επένδυση ανάλογη των καθισμάτων. Ξεχωρίζει φυσικά η στάνταρ οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία δείχνει σα να αιωρείται στο κέντρο του ταμπλό και η οποία αφορά στο infotainment SYNC 3 με ασύρματη φόρτιση κινητού, αλλά εντύπωση προκαλεί και ο νέος ψηφιακός πίνακα οργάνων 12,3`` με high-tech εικόνα και δυνατότητες διαμόρφωσης.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών έχει πολλαπλές διαμορφώσεις και τονίζει τον 
high-tech χαρακτήρα του Puma.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών έχει πολλαπλές διαμορφώσεις και τονίζει τον high-tech χαρακτήρα του Puma.

CORAL GAS PASXA
skoda