Κάψανε λιγότερο από diesel
5 φωτογραφίες »

Εμφανείς οι επιρροές από τα Fiesta και Fiesta Active στο εσωτερικό του Ford Puma, που δείχνει μοντέρνο και διαθέτει στιβαρή συναρμογή.

Εσωτερικό: Με ουσία & high-tech χαρακτήρα

263.242 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2021)

To εσωτερικό του νέου Ford Puma δεν το λες εντυπωσιακό, όπως για παράδειγμα είναι αυτό του Peugeot 2008. Αντλεί έμπνευση από το Fiesta Active και κατ` επέκταση από το Fiesta, όντας καλοσχεδιασμένο  και σύγχρονο σε διάκοσμο. Κυρίως όμως έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής, που τονίζεται από τη στιβαρή συναρμογή και την ποιότητα των περισσότερων υλικών. Κάποια, χαμηλά στο ταμπλό δεν δείχνουν τόσο ποιοτικά όσο τα άλλα, ωστόσο η γενική εικόνα κερδίζει τις εντυπώσεις ειδικά από τη στιγμή που μέρος των μπροστινών θυρών διαθέτει υφασμάτινη επένδυση ανάλογη των καθισμάτων. Ξεχωρίζει φυσικά η στάνταρ οθόνη αφής 8 ιντσών, η οποία δείχνει σα να αιωρείται στο κέντρο του ταμπλό και η οποία αφορά στο infotainment SYNC 3 με ασύρματη φόρτιση κινητού, αλλά εντύπωση προκαλεί και ο νέος ψηφιακός πίνακα οργάνων 12,3`` με high-tech εικόνα και δυνατότητες διαμόρφωσης. Στα highlight φυσικά της καμπίνας είναι τα στάνταρ καθίσματα με σύστημα μασάζ τριών επιπέδων έντασης, αλλά και το ηχοσύστημα Β&Ο με δέκα ηχεία.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
YDROGEIOS
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel