Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Ford Ranger Raptor να παίρνει κίνηση από ένα δίλιτρο twin-turbo σύνολο πετρελαίου. Λογικά η απόδοση του κινητήρα θα περνά τους 200 ίππους ισχύος και τα 470 Nm ροπής.

Πιθανότατα η κίνηση θα στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του νέου αυτόματου κιβωτίου των 10 σχέσεων, το οποίο εξέλιξε η Ford σε συνεργασία με την General Motors.

Tο Ranger Raptor θα διαθέτει και μια ειδική ρύθμιση στην ανάρτηση, ενώ αυξημένη θα είναι και η απόστασή του από το έδαφος. Αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα πέδησης με 4 δισκόφρενα, ενώ το όλο πράγμα θα «φωνάζει» και μέσω του αμαξώματος.

Ford Ranger Raptor (+vid)

2.398 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2017)

Λίγη από τη δόξα του F-150 Raptor θέλει να κλέψει και το Ford Ranger, το οποίο στην ομώνυμη έκδοσή του θα διαθέτει ένα ισχυρό δίλιτρο twin-turbo σύνολο πετρελαίου, ξεχωριστή εμφάνιση και ακόμα πιο σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγο καιρό η Ford μας έδωσε τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Ranger Raptor που θα λανσάρει του χρόνου στην περιοχή της Ασίας και Ειρηνικού, το οποίο θέλει να κλέψει λίγη από τη δόξα του δημοφιλούς F-150 Raptor.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το εν λόγω pick-up να παίρνει κίνηση από ένα δίλιτρο twin-turbo σύνολο πετρελαίου. Λίγα είναι γνωστά για το μοτέρ, το οποίο λέγεται πως θα είναι ελαφρύτερο και πιο ισχυρό από το 5κύλινδρο σύνολο των 3,2 λίτρων που απαντάται στη γκάμα του Ford Ranger.
 
Λογικά η απόδοση του κινητήρα θα περνά τους 200 ίππους ισχύος και τα 470 Nm ροπής. Πιθανότατα η κίνηση θα στέλνεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του νέου αυτόματου κιβωτίου των 10 σχέσεων, το οποίο εξέλιξε η Ford σε συνεργασία με την General Motors.
   
Οι αρχικές φήμες ήθελαν το twin-turbo EcoBoost σύνολο των 3,5 λίτρων που βρίσκεται στο F-150 Raptor να περνάει και στο Ranger Raptor. Αλλες πηγές ήθελαν κάτω από το καπό μια αναβαθμισμένη εκδοχή του προανεφερθέντος 5κύλινδρου κινητήρα. Ωστόσο, η εταιρεία φέρεται να επέλεξε ένα μικρότερο μοτέρ, προκειμένου να πιάσει τους στόχους της σε θέματα κατανάλωσης και ρύπων.
 
Εκτός από νέο κινητήρα, το εν λόγω pick up θα διαθέτει και μια ειδική ρύθμιση στην ανάρτηση, ενώ αυξημένη θα είναι και η απόστασή του από το έδαφος. Αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα πέδησης με 4 δισκόφρενα, ενώ το όλο πράγμα θα «φωνάζει» και μέσω του αμαξώματος.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen