Το Intelligent Drive της Mercedes, δεν είναι μία τεχνολογία, αλλά ένα πακέτο τεχνολογιών με μελλοντικό στόχο την αυτόνομη οδήγηση.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Intelligent Drive της Mercedes, δεν είναι μία τεχνολογία, αλλά ένα πακέτο τεχνολογιών με μελλοντικό στόχο την αυτόνομη οδήγηση.

Mercedes A-Class: Αγγελική, ασφαλής και λιτοδίαιτη!

44.002 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2014)

«Φύλακες Αγγελοι»
- Πακέτο τεχνολογιών Intelligent Drive 
- Υπέρ-οικονομικός κινητήρας με μόλις 3,8 λτ./100 χλμ μέση κατανάλωση

Από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Mercedes-Benz A-Class κέντριζε το ενδιαφέρον με την τρομερά δυναμική εμφάνιση. Η χαμηλή και φαρδιά σιλουέτα της αποτυπώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο τη νέα σχεδιαστική διάλεκτο της Mercedes-Benz. Παράλληλα, ο χαμηλότερος αεροδυναμικός συντελεστής στην κατηγορία της (Cd: 0,27), συνδράμει με την σειρά του στην τρομερά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Intelligent Drive: Σφαιρική προστασία
Το Intelligent Drive της Mercedes, δεν είναι μία τεχνολογία, αλλά ένα πακέτο τεχνολογιών με μελλοντικό στόχο την αυτόνομη οδήγηση. Ενδεικτικά αναφέρουμε το DISTRONIC PLUS με STEER CONTROL και Stop & Go Pilot που βοηθά τον οδηγό να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παραμένει στο κέντρο της λωρίδας του, το σύστημα Ενεργής Υποβοήθησης Νεκρής Γωνίας Ορατότητας που μπορεί να προειδοποιήσει τον οδηγό και να εφαρμόσει επιλεκτική πέδηση σε μεμονωμένους τροχούς προκειμένου νΆ αποφευχθεί ενδεχόμενη πρόσκρουση, το σύστημα Υποβοήθησης Πρόληψης Σύγκρουσης COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS που σας βοηθά να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο της οπίσθιας σύγκρουσης και να αμβλύνετε τις επιπτώσεις ενός ατυχήματος, το Σύστημα Έξυπνου Φωτισμού LED που έχει προσαρμοζόμενους προβολείς οι οποίοι προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες οδήγησης. Και επειδή όπως είπαμε ο κατάλογος είναι μακρύς, συνεχίζουμε με το ATTENTION ASSIST που ελέγχει την κατάσταση του οδηγού από το στιλ οδήγησης και τον ειδοποιεί αν χρειάζεται στάση για ξεκούραση, το ACTIVE PARKING ASSIST με κάμερα 360ο, καθώς και το TRAFFIC SIGN ASSIST που βλέπει τα σήματα και τα όρια ταχύτητας.
Οικονομία & απόδοση μέσα από την τεχνολογία
Η εντυπωσιακή Mercedes A-Class διαθέτει μια τρομερά μεγάλη γκάμα κινητήρων. Ο οικονομικότερος όλων είναι αυτός που εξοπλίζει την A160 CDI. Ο 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 90 ίππους και 240 Nm ροπής τα οποία είναι διαθέσιμα από χαμηλά (συγκεκριμένα τις 1.700 σ.α.λ.) γεγονός που διευκολύνει ιδιαίτερα σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης.
Το σημαντικότερο μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι είναι οικονομικός στην κατανάλωση, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στον αυτοκινητόδρομο, με μέση κατανάλωση μόλις 3,8 λτ./100 χλμ. 

Στην έκδοση Α160 CDi, ο πετρελαιοκινητήρας έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,8 λτ./100 χλμ.

Στην έκδοση Α160 CDi, ο πετρελαιοκινητήρας έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,8 λτ./100 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto