Με το Grand Prix της Ουγγαρίας θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση της Formula 1.

Με το Grand Prix της Ουγγαρίας θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση της Formula 1.

GP Hungaroring: Συνέχεια στην Ουγγαρία για την F1

4.309 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2017)

Με το Grand Prix της Ουγγαρίας θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα η αγωνιστική δράση της Formula 1, μετά τον θρίαμβο του Lewis Hamilton στο τελευταίο αγώνα στο Silverstone.

Στο Ουγγρικό Grand Prix θα χρησιμοποιηθούν οι μεσαίες γόμες τις γκάμας: PZero λευκή/μέση, PZero κίτρινη/μαλακή και PZero κόκκινη/πολύ μαλακή. Πρόκειται για την ίδια επιλογή που είχε γίνει και πέρυσι στην Ουγγαρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Είναι δε η 5η φορά φέτος που ο συγκεκριμένος συνδυασμός χρησιμοποιείται (τον είδαμε και στο προηγούμενο GP στη Βρετανία). Το Ουγγαρόρινγκ είναι τελείως διαφορετικό από το Silverstone. Παρότι ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται σε μόνιμη πίστα έχει μερικά χαρακτηριστικά αγώνα σε δημόσιο δρόμο, όπως στενό οδόστρωμα, κλειστές στροφές, χαμηλή πρόσφυση και μέτριο ρυθμό γύρου. Ο καιρός μπορεί να είναι πάρα πολύ ζεστός, πράγμα που αυξάνει τη θερμική καταπόνηση, γιΆ αυτό και επιλέχτηκε στην Ουγγαρία τη μέση γόμα.
 
Οι ομάδες ολοκληρώνουν σιγά σιγά την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο αγώνα με τη μάχη για τον τίτλο να προμηνύεται συναρπαστική. Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό πριν ανανεώσουν το ραντεβού του για την Κυριακή 20 Αυγούστου στο Σπα του Βελγίου, καθώς μεσολαβεί το καθιερωμένο καλοκαιρινό διάλειμμα.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN