Grand Prix Κατάρ: Αρνητική πρωταγωνίστρια η Pirelli

Grand Prix Κατάρ: Αρνητική πρωταγωνίστρια η Pirelli

4.394 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2021)

Αρνητική πρωταγωνίστρια του Grand Prix του Κατάρ ήταν η Pirelli, με δύο αποχωρήσεις και αρκετά παράπονα πιλότων της F1 για την απόδοση των ελαστικών της.

Κάτω από την βάση για την Pirelli στο Grand Prix του Κατάρ

Το πρώτο Grand Prix του Κατάρ στην ιστορία της Formula 1 είχε νικητές και ηττημένους στην τελική του «σούμα». Και αν στην μία πλευρά δεσπόζει το όνομα του θριαμβευτή της πίστας Losail, Λιούις Χάμιλτον, την ίδια στιγμή στην πλευρά των χαμένων βλέπουμε μία δημοφιλή εταιρεία ελαστικών. Με χαμένους τέσσερις πιλότους (Μπότας, Νόρις, Λατιφί και Ράσελ), οι οποίοι είδαν τα ελαστικά της Pirelli να παίρνουν κάτω από την βάση και να τους στερούν την δυνατότητα να διεκδικήσουν μία διάκριση στην αραβική χώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αυτή η αποτυχία των ελαστικών Pirelli, σε διεθνές και αγωνιστικό επίπεδο, ήταν μια έκπληξη (δεδομένου ότι σε αυτόν τον τομέα έχει δώσει προτεραιότητα η γνωστή premium μάρκα).

Οι κακές επιδόσεις των προϊόντων της, σε διάφορες κατηγορίες ελαστικών, για τα «καθημερινά επιβατικά οχήματα», είναι συχνές όπως έχουμε παρατηρήσει τόσο σε διεθνή tests π.χ. και στο φετινό test θερινών ελαστικών της ADAC όσο και επί ελληνικού εδάφους π.χ. στο πρόσφατο Test για SUV ελαστικά που πραγματοποίησε το AutoΤρίτη. Εκεί, το Pirelli Scorpio Verde έμεινε τελευταίο σε επιδόσεις, κρίσιμες για την οδική ασφάλεια δοκιμασιών (φρενάρισμα σε βρεγμένο, Elk test κλπ).

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen