«Είναι η 7η γενιά της 911. Είναι παντού επτάρια... Μιλάμε για 700 ίππους, αλλά δεν είναι επτά στο Nurburgring. Περιμένετε και θα δείτε. Δώστε μας λίγο χρόνο και θα το τσεκάρουμε.».

«Είναι η 7η γενιά της 911. Είναι παντού επτάρια... Μιλάμε για 700 ίππους, αλλά δεν είναι επτά στο Nurburgring. Περιμένετε και θα δείτε. Δώστε μας λίγο χρόνο και θα το τσεκάρουμε.».

H 911 GT2 RS και το Ring

3.944 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2017)

Η 7η γενιά της Porsche 911 απέκτησε την κορυφαία έκδοση GT2 RS των 700 ίππων, η οποία υπόσχεται να κάνει λιγότερο από 7 λεπτά στην πίστα του Nurburgring. Ως τότε, ας την απολαύσουμε στο ντεμπούτο της στο Goodwood Festival of Speed…

H Porsche μας υποσχέθηκε πως η ολοκαίνουργια 911 GT2 RS θα κάνει στο Nurburgring λιγότερο από 7 λεπτά. Για να σας δώσουμε μια τάξη μεγέθους, το ταχύτερο μοντέλο στην Πράσινη Κόλαση είναι η 918 Spyder, η οποία έκανε το 2013 το τότε ρεκόρ των 6 λεπτών και 57 δλ. Υπενθυμίζουμε πως πλέον το ταχύτερο μοντέλο παραγωγής στην πίστα είναι η McLaren P1 LM με επίδοση 6:43.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η ισχυρότερη 911 όλων των εποχών μάλλον είναι αδύνατο να κατέβει τόσο χαμηλά, αλλά ακόμα και την επίδοση της 918 να πιάσει, οι άνθρωποι της Porsche θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι. Ο υπεύθυνος του προγράμματος GT, Frank-Steffen Walliser, είπε σχετικά: «Είναι η 7η γενιά της 911. Είναι παντού επτάρια... Μιλάμε για 700 ίππους, αλλά δεν είναι επτά στο Nurburgring. Περιμένετε και θα δείτε. Δώστε μας λίγο χρόνο και θα το τσεκάρουμε.».
  
Όταν ο κος Walliser ρωτήθηκε για το αν η GT2 RS θα μπορέσει να νικήσει το 6:52 της Lamborghini Huracan Performante, η απάντησή του ήταν πως η Porsche θα χρησιμοποιήσει τις ίδιες προδιαγραφές με αυτές του μοντέλου παραγωγής, καθώς δεν έχει νόημα να κάνεις έναν χρόνο που οι πελάτες σου δεν μπορούν να κάνουν.
 
Η Porsche δεν ξεκαθάρισε το πότε θα επιχειρήσει το γύρο του Ring. Λογικά η GT2 RS που θα προσπαθήσει για το ρεκόρ θα διαθέτει το προαιρετικό πακέτο Weissach μέσω του οποίου το βάρος πέφτει κατά 30 κιλά. Μέχρι τότε, πάντως, ας την απολαύσουμε στο ντεμπούτο της, στο φετινό Goodwood Festival of Speed

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center