H GTR 8XX Evo-R λαμβάνει ένα ανθρακονημάτινο bodykit που κλέβει την παράσταση.

H 911 Turbo της Gemballa

1.967 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2019)

Μέχρι τα 807 άλογα φτάνει η ιπποδύναμη της GTR 8XX Evo-R της Gemballa. Πώς σας φαίνεται η εμφάνισή της;

Ο οίκος Gemballa έχει μία αξιοσέβαστη φήμη για τις βελτιώσεις του στα μοντέλα της Porsche, με το καινούριο πακέτο για την 911 Τurbo να περιλαμβάνει αναβαθμίσεις τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο και στον τομέα της δύναμης.

Η επονομαζόμενη Gemballa GTR 8XX Evo-R συνεχίζει να εξοπλίζεται με τον 6κύλινδρο κινητήρα των 3,8 λίτρων της 911 Turbo αλλά η ισχύς φτάνει τώρα τα 807 άλογα και τα 1.098 Νm ροπής, γεγονός που την κάνει πιο γρήγορη τόσο από την εργοστασιακή Turbo S όσο και από την GT2 RS των 690 ίππων και των 750 Νm ροπής. Στον τομέα των επιδόσεων, o oίκος αναφέρει πως το μοντέλο μπορεί τώρα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,38 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 370 χλμ./ώρα.
 
Αισθητικά, η GTR 8XX Evo-R λαμβάνει ένα ανθρακονημάτινο bodykit που κλέβει την παράσταση. Στο μπροστά μέρος, εξοπλίζεται με νέο προφυλακτήρα που αποτελείται από τρεις μεγάλους εισαγωγείς αέρα ενώ οι μεγαλύτεροι θόλοι των τροχών κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο φαρδύ και επιθετικό. Στο πίσω μέρος, τα βλέμματα τραβά η τεράστια αεροτομή και ο καινούριος διαχύτης.

Πώς σας φαίνεται;
 

SPRING SEAT
NISSAN