Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Alfa Romeo και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο είναι ανεξάρτητο από την Alfa Romeo και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Η Alfa Romeo Giulia θα συνεχίσει να υπάρχει ως ηλεκτρική

4.378 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2021)

Η Giulia έχει μέλλον στην γκάμα της Alfa Romeo και βαδίζοντας παράλληλα με την μετάβαση της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση, θα λάβει και εκείνη ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Mεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
Kαίνε τα μισά!
Βρες λύσεις στην ακρίβεια. Με 1 κλίκ >>

Ενώ η Alfa Romeo θα επικεντρωθεί κυρίως στα ηλεκτρικά SUV, με το πρώτο πλήρες ηλεκτρικό μοντέλο να έρχεται το 2024, αυτό δε πρόκειται να βάλει σε μπελάδες το μέλλον της Giulia, η οποία όπως φαίνεται έχει εξασφαλισμένη τη θέση της στην γκάμα της ιταλικής φίρμας και στο μέλλον.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Ηλεκτρική θα γίνει μελλοντικά η Alfa Romeo Giulia

Αυτό γνωστοποίησε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα autoexpress ο επικεφαλής της μάρκας Jean-Philippe Imparato, υπογραμμίζοντας συγκεκριμένα πως: «το σχήμα της Giulia είναι φανταστικό, δεν θέλω να το χάσω αυτό». Ωστόσο ο ισχυρός άντρας της Alfa ξεκαθάρισε πως αυτό θα συμβεί σε συνδυασμό με την πλήρη ηλεκτροδότηση του μοντέλου (μελλοντικά), αφού θυμίζουμε η Alfa Romeo θέλει να μετατρέψει το χαρτοφυλάκιο των μοντέλων της σε πλήρως ηλεκτρικά έως το 2027.
 
Παρά τη μετάβαση σε αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, το αφεντικό της Alfa υπογράμμισε ότι η μάρκα θα συνεχίσει να δίνει προτεραιότητα στην οδηγοκεντρική και σπορ προσέγγιση, που τα αυτοκίνητά της έχουν γίνει γνωστά στα 111 χρόνια της ιστορίας της.
 

Θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα

Η νέα αμιγώς ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia, που θα κάνει την εμφάνισή της μετά το 2024, θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα της μητρικής εταιρείας Stellantis, η οποία θα προσφέρει αυτονομία 800 χιλιομέτρων. Η εν λόγω πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για μοντέλα επιδόσεων με τετρακίνηση ήτοι τουλάχιστον δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Παράλληλα η ηλεκτρική Giulia θα είναι διαθέσιμη και με έκδοση ενός ηλεκτρικού κινητήρα.
 

Μετά το 2024 ο ερχομός της 

Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρική Giulia θα υπάρξουν προσεχώς, ωστόσο να πούμε πως η κατασκευής της θα είναι μέρος της επιθετικής στρατηγικής ηλεκτρικών μοντέλων της Alfa που θα ξεκινήσει το 2024, πιθανότατα με ένα SUV. Θυμίζουμε πως η Alfa Romeo λέγεται πως εργάζεται πάνω στην αναγέννηση της GTV ως ηλεκτρική ενώ, σύμφωνα με τον Imparato, βρίσκεται υπό συζήτηση η αναβίωση και της Spider Duetto. 

Αλλάζει η Alfa Romeo, αλλάζει και η Giulia!
-Θα συνεχίσει να υπάρχει και μελλοντικά στην γκάμα της ιταλικής φίρμας αλλά ως ηλεκτρική.
-Αυτό ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της Alfa.
-Μετά το 2024 ο ερχομός της.
-Αυτονομία στα 800 χιλιόμετρα!
Θα ήθελες ηλεκτρική την Giulia ή θα χάσει κάτι από τον χαρακτήρα της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: