Η ψηφιακή πρόταση της LACO Design.

H Ferrari Roma σε SUV

4.581 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2020)

Το πρώτο SUV της Ferrari είναι θέμα χρόνου να κάνει το ντεμπούτο του και αυτή είναι μια ακόμη πρόταση για το πως θα μπορούσε να μοιάζει. Πώς σας φαίνεται;

Λίγο μετά τις πρώτες αναφορές που έκαναν λόγο ότι το επερχόμενο SUV της Ferrari, με την ονομασία Purosangue, θα χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα με τη νέα Roma, η LACO Design παρουσίασε την δική της πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το ιταλικό Super SUV.

Λαμβάνοντας σημαντική έμπνευση από την Roma, το SUV υιοθετεί μια μεγάλη και ευρεία μπροστινή μάσκα και ένα ζευγάρι μικρών προβολέων χωρισμένα από δύο LED φώτα ημέρας. Στο πλάι το μάτι τραβούν οι αναδιπλούμενες χειρολαβές των θυρών που έχουν τοποθετηθεί τόσο στις εμπρός όσο και στις πόρτες των επιβατών, ενώ την παράσταση κλέβει μια ράβδος LED που καλύπτει ολόκληρο το πίσω μέρος. Φυσικά, απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης αλλά και ο διαχύτης που φροντίζουν πολύ επιτυχημένα να τονίσουν τον σπορ χαρακτήρα του ψηφιακού Ferrari SUV.

Δεν είναι ωστόσο μόνο ο σχεδιασμός της Purosangue που παραμένει μυστήριο αφού κανείς δεν γνωρίζει επίσης ποιος κινητήρας θα επιλεχθεί για το μηχανοστάσιο. Η ισχύς της Purosangue, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, θα πηγάζει πιθανότατα από κάποιο plug-in υβριδικό σύνολο που θα αποτελείται από κάποιο V6 ή V8 κινητήρα βενζίνης, αφού η Ferrari θεωρεί πως το επόμενο μοντέλο της με κινητήρα V12 δεν θα είναι κάποιο SUV.

Η Ferrari Purosangue αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021.

Mercedes
moto